Haberler

Feridun Bahşi kimdir? Feridun Bahşi kaç yaşında, aslen nerelidir?

Güncelleme:

Edirne'de Ceza Hakimi olarak hukuk kariyerine başlayan Feridun Bahşi, İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yapmaktadır. Peki Feridun Bahşi kimdir? Feridun Bahşi kaç yaşında, aslen nerelidir?

İYİ Parti'den 27. dönem Antalya Milletvekili seçilen Feridun Bahşi, Meral Akşener'in avukatlığını da yapmaktadır. Feridun Bahşi ile ilgli detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

FERİDUN BAHŞİ KİMDİR?

1959'da Antalya'nın Yukarı Karaman köyünde doğdu. Yukarı Karaman İlkokulunda ilkokul eğitimini, Yeniköy Ortaokulu'nda ortaokul eğitimini ve parasız yatılı olarak kazandığı Çanakkale Gökçeada Atatürk İlk Öğretmen Okulu'nda lise eğitimini tamamladı. Daha sonra girdiği üniversite sınavında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve buradan mezun oldu. Avukatlık stajını Antalya'da, Hakimlik stajını İskenderun'da yaptı. Askerlik hizmetini Çorlu 5. Kolordu'da Asteğmen olarak tamamladı.

Hukuk kariyerine Edirne'de Ceza Hakimi olarak başladı. Ardından Siirt, Gümüşhacıköy ve Anamur'da Ceza Hakimliği yaptı. Kahramanmaraş'ta Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı ve İlçe Seçim Kurulu Hakimliği, daha sonra Konya'da Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı ve son olarak Ankara'da Çocuk Ceza Hakimliği görevlerinde bulundu.

2009-2012 yılları arasında MHP Merkez Disiplin Kurulu üyeliği görevini yürütmüştür. Meral Akşener'in avukatlığını da üstlenmiştir. İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve Ekim 2017-Ağustos 2018 dönemlerinde Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. Ağustos 2017 itibarıyla İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanıdır. 27. dönem Antalya Milletvekilidir. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir, Hakim Sabahat Bahşi ile evli olup iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Feridun Bahşi Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title