Haberler

Ferhat Göçer ve Kızı Yağmur Göçer Buluştu

Bir süredir problem yaşayan Ferhat Göçer ile kızı Yağmur Göçer, buluşup birlikte yemek yedi. Göçer, kızı Yağmur Göçer ile aralarında geçen tartışmayla ilgili, "Benim iki evladım var. Onlarla aramızda her zaman tartışmalar olabilir ancak küslük olmaz" demişti.

Bir süredir problem yaşayan Ferhat Göçer ile kızı Yağmur Göçer, buluşup birlikte yemek yedi. Şarkıcı Ferhat Göçer, kızı Yağmur Göçer ile aralarında geçen tartışmayla ilgili "Benim iki evladım var. Onlarla aramızda her zaman tartışmalar olabilir ancak küslük olmaz" demişti.

Ferhat Göçer ve Kızı Yağmur Göçer Buluştu

"YÜZ YÜZE DE BULUŞACAĞIZ"

Ferhat Göçer ve kızı Yağmur Göçer cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Baba-kız dün akşam birlikte yemeğe çıktı. Ferhat Göçer şunları söyledi: Akşam buluştuk kızımla, gece gibi eve bıraktım. Karşılıklı konuştuk. Baba olarak neler yapabilirim, o neler yapabilir onu değerlendirdik. Bir baba olarak onun vatana millete hayırlı bir şahsiyet olarak devam etmesini istiyorum. Sadece telefon ve mesajla değil yüz yüze de buluşacağız.

Ferhat Göçer ve Kızı Yağmur Göçer Buluştu

Ferhat Göçer ve Kızı Yağmur Göçer Buluştu

Ferhat Göçer ve Kızı Yağmur Göçer Buluştu

Ferhat Göçer ve Kızı Yağmur Göçer Buluştu

Ferhat Göçer ve Kızı Yağmur Göçer Buluştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Göçer Ferhat Göçer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

REZİLLER:

KIZ DA NORMAL DEGIL BENCE ADAM DA ANORMAL GIBI GELDI

9
0
yanıtYanıtla
HALCİİ:

OHH İYİ BARİ ÜLKECE RAHATLIKLA PAZARDAN SOĞANI 1TLYE ALABİLİRİZ ARTIK.

9
0
yanıtYanıtla
SON KARI BÜKÜCÜ:

Bence kızda bir dengesizlik var belli oluyor.

6
0
yanıtYanıtla
yörük:

bir aydan bu yana hala barışamadılar. ferhat göçer gözden düştü de bu yolamı baş vuruyor. aile içinde ki olaylar aile dışından olanların neyine.

4
2
yanıtYanıtla
NURCAN:

FERHAT GÖÇER GÖZDEN DÜŞTÜN SEN

3
2
yanıtYanıtla
SIVASLI:

VAY VAY BABAYA BAK sen hadi lan ordan sizin gibi babalar coplukde cok ama sizler farginda deyilsiniz iki evladi varmis birinin yuzune bakmaz oburune babalik yapar cunki oburu bulasikli bay ferhat sizin gibi babalar hic olmasa daha iyi cunki sizin gibi babalar burakib gitiyiniz evlatlar nefret ediyor turkiye halki ise irenioyor sizin gibi ici bos babalardan

3
1
yanıtYanıtla
Merhamet:

Bu bir aile iç meselesi bence abartmaya hiç gerek yok her ailede olur böyle şeyler bana göre kız hiç normal değil artık her şeyin ortadaya döküldü bir dönemdeyiz ne yazıkki herşeyi artık televizyon programlarda konuşur hale geldik Çok acı verici bazen anneler çok egoist olur bazen babalar burada birazda intikam kokusu var

2
0
yanıtYanıtla
Banane:

Sanane

1
0
yanıtYanıtla
Hakan sahiner:

Kızını ihmal etme evlat sakin haa. sonra toparlaması zor olur

1
0
yanıtYanıtla
bahar:

bu şahısa hiç inanmıyorum içinin kötülüğü yüzünden akıyor. imaj kurtarma çalışması bunlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title