Haberler

Ferhan Tetik bulundu mu? Müge Anlı Ferhan Tetik olayı nedir? Ferhan Tetik öldü mü? Ferhan Tetik kimdir?

Güncelleme:

Ferhan Tetik bulundu mu? Müge Anlı - Ferhan Tetik olayı nedir? Ferhan Tetik bulundu mu? Ferhan Tetik kimdir? Müge Anlı, yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile tatlı sert programını sunmaktadır. Programda pek çok isim geçerken son olarak Ferhan Tetik konusu ele alınıyor. Ferhan Tetik öldü mü?

Müge Anlı - Ferhan Tetik olayı nedir, bulundu mu? Ferhan Tetik öldü mü? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Ferhan Tetik kimdir? Ferhan Tetik nerede?

FERHAN TETİK KİMDİR?

Yalova Çiftlikköy'de eşi Hülya Hanım'la yaşayan Ferhan Tetik, 52 yaşında 2 çocuk babasıdır.

FERHAN TETİK OLAYI NEDİR?

Yalova'dan iş görüşmesi için Gemlik'e gideceği bilinen tır sürücüsü Ferhan Tetik'in şüpheli kaybı. İki çocuk babası Ferhan Tetik'e 5 gündür ulaşılamıyor. Kaybıyla ilgili yakınları, tartıştığı eşinden şüpheleniyor... Doğum gününde kaybolan, kaybolmadan kısa süre önce eşiyle şiddetli bir tartışma yaşayan 52 yaşındaki Ferhan Tetik nerede?

MÜGE ANLI - FERHAN TETİK BULUNDU MU?

Ferhan Tetik'i arama çalışmaları tamamlandı. 1 haftadır kayıp olarak aranan Ferhan Tetik'in cesedi bulundu. Doğum gününde kayıplara karışan Ferhan Tetik'in cesedi ağaçta asılı bulundu.

Aile ve yakınlarının her yerde aradığı 2 çocuk babası Ferhan Tetik'in yaklaşık 6 ay önce çalıştığı işten çıkarıldığı ve bunalıma girdiği iddia edilirken, çevresindeki bazı tanıdıklarına, zaman zaman intihar etmeyi düşündüğünü söylediği ileri sürüldü. Ferhan Tetik'in kaybıyla ilgili yakınları, tartıştığı ikinci eşinden şüpheleniyordu. Ferhan Tetik'in ilk eşinden olan oğlu, babasının Hülya Hanım uğruna kendilerini terk ettiğini ifade etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Haberler

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title