Haberler

Fenomen Yarışmacı Murat'tan MasterChef'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'ten olumsuz davranışları nedeniyle diskalifiye olan Murat, "Diskalifiye edildiğimi televizyondan öğrendim, bana haber vermediler." dedi.

Masterchef yarışmasından diskalifiye edildikten sonra öfkeden deliye dönen ve isyanını sosyal medyada dile getiren Murat Özdemir, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Özdemir, merak edilenleri canlı yayında anlattı. Fenomen yarışmacı, diskalifiye olduğunu söylemek için kendisini kimsenin aramadığını söyledi.

"TROL YAPARKEN İŞİN DOZUNU KAÇIRDIM, ÖZÜR DİLERİM"

Sunucuların 'Neden bu kadar agresif, etrafa bağıran biri haline geldin?' sorusuna "Ben böyle biri değilim trol yapmaya çalıştık ama dozunu kaçırdık herkesten özür dilerim. Benim bir kızım, bir ailem var siz de böyle yapıyorsunuz. Benim için hiç sorun değil ama ama çocuklara yazık okulu, arkadaşları var." dedi. Sözlerine 'Küfür ettiğin videoları yayınlarken hiç ailenin düşünmedin mi?' sorusuna şöyle cevap verdi: "Ben bunu yaparken düşünmedin de belki bir söz hakkı verirler de özür diler, geçmişi kapatırız, sünger çekeriz, efendi oluruz, yayınınıza gelir bir yemek yaparım. Sizden başka izlenmez diye düşünüyorum. "

Fenomen Yarışmacı Murat'tan MasterChef'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler

"DİSKALİFİYE EDİLDİĞİMİ TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM"

Yarışmadan diskalifiye edildiğine dair bilgilendirilmediğine sitem eden Murat sözlerine şöyle devam etti: "Ben şok oldum zaten ben diskalifiye olduğumu televizyondan izledim. Salı günü çekim vardı normalde ama beni aramadılar biraz bana kapak gibi oldu. Ben evde çekime gideceğim bekliyordum, insan en kötü diskalifiye oldun diye haber verirdi, hoş olurdu.

"ACUN ABİ VAZGEÇTİYSE BİLDİĞİ VARDIR"

Survivor'a katılma konusunda hiç haberim yok ama Acun abi vazgeçtiyse bir bildiği vardır. Acun babayı çok severim. Doğru yapmıştır. Ben bu camiaya çıktığıma bin pişman oldum ben normal aşçıyım yani. Ben telefon kullanmasını bile bilmem.

Fenomen Yarışmacı Murat'tan MasterChef'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler

"MASTERCHEF'TE JÜRİ OLACAKTIM, YARIŞMACI OLDUM"

Benim aşçılığımda üstüme kimse su dökemez, bak oradaki jüriler bile dökemediler. Ben 32 yıldır bu işi yapıyorum Bolu'dan geldim. Ben cumhurbaşkanlarının elçilerin aşçılığını yaptım geldiğimiz yere bak. benim Fransızcam ve İngilizcem var çok kültürlüyüm. Ben MasterChef'te jüri olacaktım sonra yarışmacı ol dediler bende oldum yoksa benim o kadar çaylağın içinde ne işim var. Benim amacım şöhret olmak değildi, ben şu an şöhret değilim benim bunlar umurumda değil."

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

baybars46:

BU ÜLKE ACİLEN ACUNDAN VE EKRANA CIKARDIĞI MÜPTEZELLERDEN KURTULMALI. . YARIŞMA ADI ALTINDA EKRANDA HER TÜRLÜ REZİLLİK DÖNÜYOR. .

24
3
yanıtYanıtla
Grande:

YAZIK. . . . TELEVİZYON ÇÖPLERİNİN ARASINA SEN DE KATILDIN. BİR DE İKİN ÇOCUĞUM VAR DİYORSUN. ÇOCUKLARINI DÜŞÜNSEN KENDİNİ BU KADAR REZİL HALE SOKMAZDIN.

18
2
yanıtYanıtla
misafir:

rahatsızsın dayı

19
1
yanıtYanıtla
haksızlık:

Bir insanın emeği bu şekilde harcanırmı yazık ya. . . Çok konuşuyormuş diye diskalifiye olmuş saçmalığa bak. . . Bu adam geldiği günden beri konuşuyor baştan neden kovmadınız. . . İzleyici tarafından yarışmacılar içinde en çok sevilen murattı baştan kovsalar reyting düşecek. . . Bu insanın orda ne kadar emeği var adaletsizlik haksızlık yaptılar murata. . . Benim içinde MasterChef bitmiştir izlemem daha !!!

9
10
yanıtYanıtla
....:

çok bakmadım ama murat seyrettiriyordu yarışmayı. yaptığı saygısızlıklar olmuşsa haddi aşmışsa ekran gerisinde uyarılabilirdi. yarışma için kayıp. enteresanlık her zaman seyrettirir.

yanıt3
yanıt1
Buket:

hıyar herif

14
4
yanıtYanıtla
z.e:

bu adam umarım acun ılıcalının başka bir yarışmasında yer almaz.

15
2
yanıtYanıtla
SİNİRLİ ADAM:

BU ADAM UMARIM HİÇBİR YERDE YER ALMAZ!

yanıt8
yanıt1
ONUR:

çok konusuyor falan diye kovulmadı, konusmanın ve saygısızlığın dozunu gittikçe artırması bir yana, insanlara zarar verecek bir hale geldi kendisi. attığı tuzlukla bir bebek yaralanıyordu az daha, yağın içine havadan serptiği patatesler alev alıp mehmet e çok kötü zarar verebilirdi. sayesinde yarısma izlenemeyecek hale gelmişti artık. hak ettiğini buldu. böyle saygısız rahatsız edici kendi dışında kimseye değer vermeyen insanlara prim yaptırmayalım artık.

13
1
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

yarismanin seviyesi yok. masterchef´ler kendisini kral ascilarida köle zannediyorlar. insan biraz avrupadaki kanallara bakar, birbirine gösterilen saygiyi örnek alir. bunlar hangi magarada yetismisler, insana saygilari yok.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title