Haberler

Eşcinsel olduğunu söyleyen fenomen Murat Övüç'ün kadın sevgilisinin bebek düşürdüğü ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde eşcinsel olduğunu söyleyen fenomen Murat Övüç, Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında herkesten sakladığı bir kadın sevgilisinin olduğunu hatta yakın zamanda bir çocuk düşürdüğünü söyledi.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla adını duyuran fenomen Murat Övüç, katıldığı canlı yayında özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

"BİR HATUNLA BİRLİKTE OLDUM, HAMİLE KALDI"

Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun Instagram üzerinden yaptığı canlı yayınına konuk olan Murat Övüç, bir kadın sevgilisinin olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde eşcinsel olduğunu açıklayan Övüç, dün akşamki canlı yayında şunları söyledi: "Bir hatunla beraber olduğum doğru. Aramızda duygusallık sonrası birliktelik oldu. O hatun 1.5 aylık hamileydi ama çocuğunu düşürdü. Hamile olduğunu bana sonradan söyledi. Söyleseydi çok isterdim"

"BİR KADINI DA BİR ERKEĞİ DE MUTLU EDEBİLİYORUM"

Soylu'nun soruları üzerine bir holding patronunun kızıyla birlikte olduğunu söyleyen Övüç, sözlerine "5 yıl önce fal bakarken tanışıp, arkadaş olmuştuk. İkinci kez baba olmayı çok isterim. Bir kadını da bir erkeği de mutlu edebiliyorum" diyerek devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Murat Övüç Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

Tokatlı:

ŞU iğrenç insan tipli yaratıklıların ne gibi haber değeri var merak ediyorum

38
5
yanıtYanıtla
Paladayı:

MERHABA TATLIM

yanıt1
yanıt0
Cengizhan:

Merhaba güzelim

yanıt1
yanıt0
seni mi haber yapsınlar:

eşcinsel çocuğun olursa ona da öyle dersin

yanıt1
yanıt0
Şaşkın:

Haklısın tokatlı...

yanıt4
yanıt0
CENGİZHAN:

BEN BEĞENİYORUM VE HAYRANLIK DUYUYORUM. ADAM ALNININ TERİ BİLEĞİNİN HAKKIYLA BURALARA GELMİŞ. SAYGI DUYMAK GEREK. ONUN YERİNDE OLMAYI ÇOK İSTERDİM.

1
31
yanıtYanıtla
feyza bzkl:

proje bu adam...

yanıt0
yanıt0
Erol:

Allah sizin gibilerin belasını versin erkek mi bayan mı belli değil yeni yetmeler bunlara özeniyorlar böyle giderse gelecek yıllar doğru düzgün genç erkek kalmıcak

29
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Hergün yeni bir rezilliğini açıklıyor. Utanmıyor ve sözde yardımseverliğiyle kendisini sempatik hale getirmeye çalışıyor.. Yazık memleketimizde ki insan tiplerine yaptıklarına konuştuklarına bakın yazık...

24
1
yanıtYanıtla
.......:

Tek cümle ile, Allah seni kahretsin.

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title