Haberler

Fenomen Jason Derula, matkapla mısır yeme videosu çekerken ön dişlerini kırdı

Güncelleme:

Amerikalı şarkıcı ve fenomen Jason Derula, daha fazla izlenmek için matkap ucuna mısır koçanı yerleştirip yemeye çalışınca ön dişlerini kırdı. Acı içinde konuşan fenomen, "Sakın bunu denemeyi aklınızdan bile geçirmeyin" dedi.

Sosyal medyada sık sık başlatılan akımlardan biri olan matkap ucuna mısır koçanı takıp yeme trendi az kalsın faciaya yol açıyordu. Akım haline gelen olayı denemek isteyen Amerikalı fenomen Jason Derula, ön dişlerinin kırılmasına neden oldu.

DİŞLERİNİ GÖRÜNCE DONUP KALDI

Matkap ucunda mısır yiyenlerin videolarını izleyen Derulo, harika bir fikir bulduğunu hissetti ve arkadaşından her saniyeyi kaydetmesini istedi. Ayrıca ünlü fenomen, bu denemenin hiçbir sakınca doğurmayacağını düşündü ve heyecanla matkabı aldı. Mısır koçanı matkap ucunda yavaşça döndüren Derulo, sakin bir şekilde mısır yemeye başladı. Sonra matkabın hızını yükselten fenomen, yaşadığı acı sonrası şoke oldu. Kameraya doğru ağzını açınca kırılan dişlerini gören Derula, bir süre olduğu yerde kaldı.

Fenomen Jason Derula, matkapla mısır yeme videosu çekerken ön dişlerini kırdı

Fenomen Jason Derula, matkapla mısır yeme videosu çekerken ön dişlerini kırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

komikman:

Zekasına uygun bir görünüm kazanmış :)

12
0
yanıtYanıtla
Gizem:

Tam gerizekali

6
0
yanıtYanıtla
Aslı:

MERHABA TATLIM.

yanıt1
yanıt0
ONURR:

Daha fazla izlenmiştir bundan sonra :) :) :)

5
0
yanıtYanıtla
...:

Sesli güldüm :)

4
0
yanıtYanıtla
Ruya:

Duyduk-:))))))

yanıt2
yanıt0
.....:

Gaz kaçırdım onuda duydun mu :)

yanıt0
yanıt0
SUDE:

CORONA YARAMADI DÜNYAYA

4
0
yanıtYanıtla
Gülay:

Derula olmuş Dracula

2
0
yanıtYanıtla
Almayalı hatun:

Çok komik

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title