Haberler

Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra 2 gruba ayrılan oyuncular, top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı 6 minyatür kalede yaptıkları maçlarla tamamladı.

HENRİ BİENVENU ANTRENMANDA

Sabah saatlerinde yapılan sezonun ilk antrenmanında izinli olduğu için yer almayan Kamerunlu oyuncu Henri Bienvenu, akşam saatlerinde yapılan çalışmada takımdaki yerini aldı. Antrenmana izinli olan Dirk Kuyt, Volkan Demirel ve Bekir İrtegün ise katılmadı.

Öte yandan takımda ikinci grup, yarın sabah saatlerinde Medical Park Hastaneler Grubu Göztepe Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. Ardından ise sarı-lacivertliler, öğlen saatlerinde hazırlık kampı çalışmaları için, Düzce'deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne hareket edecek.

14 Temmuz tarihine kadar Topuk Yaylası'nda kamp yapacak olan Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından 16 Temmuz Pazartesi günü, 11 gün sürecek hazırlık maçları dönemi için, Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareket edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Henri Bienvenu Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title