Haberler

Fenerbahçe'de Gündeme Chelsea'nin İspanyol Yıldızı Fabregas Geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe, uzun süredir doldurmak istediği 10 numara pozisyonu için, Chelsea'de umduğunu bir türlü bulamayan ve bekleneni veremeyen İspanyol yıldız Fabregas için fırsat kollayacak.

Devre arasında, kaliteli bir 10 numara transferi yapacak olan Fenerbahçe çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürse de Avrupa kaynaklı bilgiler sızmaya devam ediyor. İngiltere'den gelen son iddiaya göre, Chelsea'nin İspanyol yıldızı Cesc Fabregas, devre arasında kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelebilir. İngiliz kulübünde teknik direktör Conte tarafından kadroda düşünülmeyen ve artık forma umudunu iyice yitiren Fabregas'ın, menajeri Darren Dein'e "Bana kulüp bul" talimatı verdiği kaydedildi.

ÖNCELİKLİ KULÜP

Hemen çalışmalara başlayan Dein'in, yakında görüşeceği kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de bulunduğu belirlendi. Menajer Dein'in 'öncelikli kulüp' olarak gördüğü Fenerbahçe'den randevu istemeye hazırlandığı vurgulandı. Dein'in 29 yaşındaki Fabregas'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak önereceği ifade edildi. Sarı-lacivertli yönetimin ve teknik direktör Advocaat'ın Fabregas önerisine ne yanıt vereceği şimdilik bilinmese de görünen o ki Fenerbahçe hareketli bir ara transfer dönemi geçirecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title