Haberler

Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri baharın gelmesi ile birlikte çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Fen İşleri Ekipleri tarafından, yol açma, tesviye, parkeye hazırlık çalışmalarının yanı sıra parke döşeme ve asfalta hazırlık çalışmalarını da aralıksız sürdürülüyor.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, Samandağlı vatandaşların daha refah ve güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmaların hız kesmeden sürdürüldüğünü belirtti.

Bulut; "Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir'in talimatları ile Samandağ'ın 42 Mahallesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için Fen İşleri ekiplerimiz mesai saati gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekiplerimizce, Tekebaşı Mahallesi'nde büz çalışması yapılıyor. Atatürk Mahallesi Sümbül Sokak'ta taş duvar örme çalışması yapılıyor. Kurtderesi Mahallesi'nde parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Yoğunoluk Mahallesi'nde yol genişletme çalışması yapılıyor. Samandağ 1 Nolu Sağlık Ocağı önünde parke onarım çalışması yapılıyor. Cemal Gürsel Mahallesi 35. Sokak'ta stabilize yol çalışması yapıldı. Karaçay Mahallesi'nde yol dolgu çalışması tamamlandı. Her geçen gün ulaşım ağı daha da genişleyen Samandağ'ımızın gerek estetik güzelliği için gerekse vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ali Bulut Samandağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title