Haberler

    Felix Magath, Bryan Ruiz'in Takımdan Ayrılacağını Açıkladı

    Fulham Teknik Direktörü Felix Magath, Ruiz ve Mitroglou'nun kesin olarak takımdan ayrılacağını açıklarken, Ruiz'in peşinde Werder Bremen'in olduğu belirtildi.

    Beşiktaş'ın 10 numara arayışlarında temasa geçtiği isimlerden olan Fulham'ın yıldızı Bryan Ruiz için hocası Felix Magath'tan açıklama gelirken, Almanya'dan da sürpriz bir ekibin devreye girdiği ortaya çıktı.

    Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Magath, Trabzonspor'un gündemindeki Kostas Mitroglou ile birlikte Bryan Ruiz'i takımda tutmalarının olası olmadığını kaydederken, "İki oyuncu da daha üst seviyelerde oynamaya alışık. Önünüzdeki günlerde kulüpten ayrılacaklar" ifadelerini kulllandı.

    Mitroglou'nun transferinde Olympiakos'un ciddi bir yol kat ettiği belirtilirken, Ruiz için ise Werder Bremen'in girişimlerde bulunduğu kaydedildi.

    WERDER BREMEN, RUIZ'İ DOĞRULADI


    Bremen Sportif Direkttörü Thomas Eichin, düzenlenen basın toplantısında Bryan Ruiz ile ilgili gelen bir soruya "Bize faydası olacak oyuncularla ilgileniyoruz. Bryan Ruiz de bunlardan biri olabilir" cevabını verdi.

    Efsane başkan Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle transfer çalışmalarına ara veren Beşiktaş, Ruiz için son olarak 6 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu. Werder Bremen'in ise, sözleşmesi gelecen sezon sona erecek olan Kosta Rikalı yıldız için kulübüne 5 milyon euroluk bir teklif götürdüğü iddia edildi.

    Skorer

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Werder Bremen Felix Magath Bryan Ruiz Fulham Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title