Haberler

'Fbm Estetik Dergisi'nin Mart Sayısı Çıktı

FBM Estetik Kliniği Sahibi Doç.Dr.Hayati Akbaş, "Sonradan takılan penis işlevsel olarak süreç içinde aynı etkiye sahip olsa da sperm üretimi mümkün değildir" dedi.

FBM Estetik Kliniği Sahibi Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Sonradan takılan penis işlevsel olarak süreç içinde aynı etkiye sahip olsa da sperm üretimi mümkün değildir" dedi.

FBM Estetik Kliniği 'Estetik Dergisi'nin Mart 2013 sayısı çıktı. Dergi, FBM Estetik Kliniği Sahibi Doç. Dr. Hayati Akbaş ve Prof. Dr. Erdem Tezel tarafından basına tanıtıldı. Mart sayısının kapağında çarpıcı itiraflarıyla Seda Sayan'ın yer aldığı Estetik Dergisi, aynı zamanda dosya konusu olarak estetiğin psikolojik boyutunu irdeledi. Basın toplantısında ayrıca Psikiyatr Prof. Dr. Kemal Arıkan'ın "İhtiyaç olmadığı halde estetik yaptıranlar aptaldır" lafı estetik cerrahlarca eleştiriye yol açtı.

Toplantıda ayrıca uzun süredir gündemi meşgul eden Nil (Rüzgar) Erkoçlar'ın kadından erkeğe dönme operasyonu da konuşuldu. Doç. Dr. Hayati Akbaş ve Prof. Dr. Erdem Tezel bu operasyonların uzunca bir süreç gerektirdiğini, kişinin psikolojisi konusunda da dikkatli davranılması gerektiğini belirtti.

Basın mensuplarından birinin yönelttiği "Penis takılan bir kadının penisi işlevsel olarak bir erkekle aynı etkiye sahip olur mu, sperm üretir mi?" sorusuna Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Sonradan takılan penis işlevsel olarak süreç içinde aynı etkiye sahip olsa da sperm üretimi mümkün değildir" cevabını verdi. Akbaş ayrıca, cinsiyet değişimi operasyonlarının yaklaşık iki senelik bir sürece yayıldığını, operasyonun da sancılı olduğunu sözlerine ekledi.

Estetik Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Selda Yeşiltaş'ın Seda Sayan röportajına ilişkin çarpıcı bölümleri paylaştığı toplantı, içerik ile ilgili yorumlar ve değerlendirmelerle son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hayati Akbaş Seda Sayan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title