Haberler

Fazıl Say, "Kandil Mesajı Yazınca Takipçilerim Gidiyor" Diyen Survivor Hakan'ı Tanıyamadı

Güncelleme:

Ünlü piyanist Fazıl Say, Instagram'dan gönderisine "Kandil mesajı yazınca takipçim gidiyor" diyen Hakan Hatipoğlu'nu tanımadı. Fazıl Say'ın Hatipoğlu'na " Siz ne işle uğraşıyordunuz" cevabı takipçilerin dikkatinden kaçmadı.

Dünya çapında ün kazanan piyanist Fazıl Say, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında. Sayfasında sanatsal eserleri bol bol paylaşan ünlü piyanist takipçilerinin azalmsından dert yakındı. Say" Sosyal medyaya girdiğimiz 2006 yılından bu yana ilk kez takipçi sayımın azaldığını gördüm" notuyla paylaştığı gönderisine Survivor Hakan yorum yaptı.

"BEN DE KANDİL MESAJI YAZINCA GİDİYORLAR"

Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say'ın paylaşımına "Ben de kandil mesajı veya bayram tebriki yazınca oluyor aynısı. Şaka gibi" yorumunu yaptı. Fazıl Say'ın Hakan Hatipoğlu'na cevabı ise olay oldu. Say, Survivor yarışmasını tanıyamadı.

Fazıl Say, 'Kandil Mesajı Yazınca Takipçilerim Gidiyor' Diyen Survivor Hakan'ı Tanıyamadı

Fazıl Say, 'Kandil Mesajı Yazınca Takipçilerim Gidiyor' Diyen Survivor Hakan'ı Tanıyamadı

CEVABI ŞAŞIRTTI

Say'ın "Siz ne işle uğraşıyordunuz" cevabı ise takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Hakan Hatipoğlu, daha sonra yorumunu kaldırdı.

Fazıl Say, 'Kandil Mesajı Yazınca Takipçilerim Gidiyor' Diyen Survivor Hakan'ı Tanıyamadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Hatipoğlu Sosyal Medya Fazıl Say Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (33)

BAKINIZ:

FAZIL SAY HAKAN HATİPOGLUNU TANIMAK ZORUNDA DEGİL AMA İNSAN OLMAK ZORUNDA

39
6
yanıtYanıtla
nes:

Acaba birtek benmiyim fazıl say ın sorusunu okuyunca Hakan ın ne iş yaptığını düşünen. hala cevap bulamıyorum çok acı. bu adamı neden tanıyoruz neden ünlü :))))

25
0
yanıtYanıtla
takipçi:

öyle zırto pırto programları fazıl sayın izlediğinimi sandı acaba hakan .

22
1
yanıtYanıtla
İZCİ:

Adamsın TAKİPÇİ . Tak , tak , tak hepsi bu kadar !

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

ayrıca hakan kim ya ne yapmış neden tanısın ki aç karnını yarışmalarla karısıda üç beş kıyafet tanıtarak doyuran bir aile. bi faydaalrı olmuş mu memlekete.

13
1
yanıtYanıtla
GEREKSİZ YORUMLAR.???:

SENİN NE FAYDAN OLDU PEKİ BU ÜLKEYE BUNU SORGULA BENCE ÖNCE. ???

yanıt0
yanıt2
nzn:

klasik fazıl say. Burnu büyük, havalı, burjuva zanneden. Hakanın ne iş yaptığını da hepimiz gibi biliyor ama iş aşağılamak olsun. Bayılıyor:) Nedense. .

9
4
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Adam haklı aslında. Ne iş yapıyorsun deseler mevsimlik survivor işçisiyim mi diyecek?

11
0
yanıtYanıtla
cbn:

Mevsimlik değil, yedek survivor işçisi, rekoru bile var, en çok katılan yarışmacı

yanıt7
yanıt0
BONDOKAN:

HAKAN A İNCE AYAR ;)

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title