Haberler

Fazıl Say, "Kandil Mesajı Yazınca Takipçilerim Gidiyor" Diyen Survivor Hakan'ı Tanıyamadı

Güncelleme:

Ünlü piyanist Fazıl Say, Instagram'dan gönderisine "Kandil mesajı yazınca takipçim gidiyor" diyen Hakan Hatipoğlu'nu tanımadı. Fazıl Say'ın Hatipoğlu'na " Siz ne işle uğraşıyordunuz" cevabı takipçilerin dikkatinden kaçmadı.

Dünya çapında ün kazanan piyanist Fazıl Say, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında. Sayfasında sanatsal eserleri bol bol paylaşan ünlü piyanist takipçilerinin azalmsından dert yakındı. Say" Sosyal medyaya girdiğimiz 2006 yılından bu yana ilk kez takipçi sayımın azaldığını gördüm" notuyla paylaştığı gönderisine Survivor Hakan yorum yaptı.

"BEN DE KANDİL MESAJI YAZINCA GİDİYORLAR"

Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say'ın paylaşımına "Ben de kandil mesajı veya bayram tebriki yazınca oluyor aynısı. Şaka gibi" yorumunu yaptı. Fazıl Say'ın Hakan Hatipoğlu'na cevabı ise olay oldu. Say, Survivor yarışmasını tanıyamadı.

Fazıl Say, 'Kandil Mesajı Yazınca Takipçilerim Gidiyor' Diyen Survivor Hakan'ı Tanıyamadı

Fazıl Say, 'Kandil Mesajı Yazınca Takipçilerim Gidiyor' Diyen Survivor Hakan'ı Tanıyamadı

CEVABI ŞAŞIRTTI

Say'ın "Siz ne işle uğraşıyordunuz" cevabı ise takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Hakan Hatipoğlu, daha sonra yorumunu kaldırdı.

Fazıl Say, 'Kandil Mesajı Yazınca Takipçilerim Gidiyor' Diyen Survivor Hakan'ı Tanıyamadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Hatipoğlu Sosyal Medya Fazıl Say Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

BAKINIZ:

FAZIL SAY HAKAN HATİPOGLUNU TANIMAK ZORUNDA DEGİL AMA İNSAN OLMAK ZORUNDA

39
6
yanıtYanıtla
nes:

Acaba birtek benmiyim fazıl say ın sorusunu okuyunca Hakan ın ne iş yaptığını düşünen. hala cevap bulamıyorum çok acı. bu adamı neden tanıyoruz neden ünlü :))))

25
0
yanıtYanıtla
takipçi:

öyle zırto pırto programları fazıl sayın izlediğinimi sandı acaba hakan .

22
1
yanıtYanıtla
İZCİ:

Adamsın TAKİPÇİ . Tak , tak , tak hepsi bu kadar !

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

ayrıca hakan kim ya ne yapmış neden tanısın ki aç karnını yarışmalarla karısıda üç beş kıyafet tanıtarak doyuran bir aile. bi faydaalrı olmuş mu memlekete.

13
1
yanıtYanıtla
GEREKSİZ YORUMLAR.???:

SENİN NE FAYDAN OLDU PEKİ BU ÜLKEYE BUNU SORGULA BENCE ÖNCE. ???

yanıt0
yanıt2
nzn:

klasik fazıl say. Burnu büyük, havalı, burjuva zanneden. Hakanın ne iş yaptığını da hepimiz gibi biliyor ama iş aşağılamak olsun. Bayılıyor:) Nedense. .

9
4
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Adam haklı aslında. Ne iş yapıyorsun deseler mevsimlik survivor işçisiyim mi diyecek?

11
0
yanıtYanıtla
cbn:

Mevsimlik değil, yedek survivor işçisi, rekoru bile var, en çok katılan yarışmacı

yanıt7
yanıt0
BONDOKAN:

HAKAN A İNCE AYAR ;)

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title