Haberler

Fatih Terim: Gazetecileri Uçağa Ben Aldım

Güncelleme:

Arda Turan'ın Bilal Meşe'ye "Seni uçağa alanın a... k..." sözlerinin ardından Fatih Terim, "Gazetecileri uçağa ben aldım." açıklamasını yaptı.

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda A Milli Futbol Takımımız deplasmanda Kosova'yı 4-1 yendi.

Daha önce "Milli Takım'da yaşananlarla ilgili tüm soruları cevaplayacağım" diyen Fatih Terim, maç sonu basın toplantısına katıldı. Terim, Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırırken, "Seni bu uçağa alanın a... k..." şeklinde ettiği küfür için açıklama getirdi.

''GAZETECİLERİ UÇAĞA BEN ALDIM!''

Uçağa kendisinin aldığını söyleyen Terim, Olay Bilal Meşe olayı değil, olay gazetecilerin uçağa alınma meselesi değil. Gazetecileri ben aldım uçağa. 3 ay önce program yapılırken, bana söyleneni söylüyorum. Maç Ramazan'a denk geliyor. Portoroz 1071 km. Gece 12'de bitiyor Makedonya maçı. Gece saatlerce sahura kadar direksiyon sallayacaklar. Ben de "Peki, arkadaşlar bizimle gelebilir." dedim. Bu ilk uygulama değil. Fransa'ya giderken, bütün yayın yönetmenleriyle beraber gittik. Çok da hoş oldu. Kendisine söyledim oyuncunun, "Bir uygulama yapacaksak oyunculara sormayız." Yarın olsa yine alırım. Ayrıca, gazeteler TFF'ye ücretini ödüyor. Buna rağmen biz ilk sıraya sizi alıyoruz, bir baraj koyuyoruz, arkasına oyuncuları alıyoruz. Buna bir sıkıntı olmadı." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Arda Turan Kosova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title