Haberler

Kız meselesi yüzünden 8 kişinin birbirine girdiği kavga cinayetle bitti

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te, Afganistan uyruklu gençlerin kız meselesi yüzünden başladığı kavgaları cinayetle bitti. Kavgaya karışan 26 yaşındaki bir genç, herkesin gözü önünde bıçaklandığı anlar bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Fatih, Nişanca Mahallesi, Mola Taşı Caddesi üzerinde 9 Kasım 2020 tarihinde meydana gelen olayda bir marketin önünde 7-8 kişi kavga etmeye başladı.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANDI

Sokaktaki onlarca insanın gözü önünde yaşanan kavga sırasında Ahmet Khaalid (26) bıçaklanarak ağır yaralandı. Şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçarken, yaralanan Ahmet Khaalid Samatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Afganistan uyruklu Ahmet Khaalid tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla başlatılan soruşturmada, polis güvenlik kamera görüntülerini kullanarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Afganistan uyruklu Bilal M.(43), Reham M.(20), Zebi M.(18) Bayrampaşa'da Rahman A.(23) Surgun Ş.(20) ise Sultangazi ilçesinde olaydan sonra gözaltına alındı.

Fatih'teki cinayet anları güvenlik kamerasına yansıdı

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerin daha öncede kız meselesi yüzünden tartıştıkları, olay günü market önünde karşılaştıklarında bir kez daha kavga ettikleri tespit edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afganistan Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (44)

kaman:

ensar muhacir edebiyatı yapanlar eserinizle övünün

44
14
yanıtYanıtla
k:

sen önce müslüman düşmanlığından vazgeç çokbilmiş münferit olaylar herzaman olur

yanıt0
yanıt13
K''ya cevap:

KARDEŞ BEN İSTEMİYORUM YA ZORLA MI? SEN ÇOK İSTİYORSAN GÖTÜR EVİNDE BESLE SENİN OLSUN ENSARIN ZARTUN ZURTUN BANA LAZIM DEĞİL. SORARLAR SANA NEDEN SURİYE GÖÇÜ OLDUĞUNDA ALMANLAR OKUMUŞLARINI ALIP CAHİL CÜHEYLAYI EGİTİMSİZLERİ BİZE BIRAKTI? BUNLAR HEP SOSYAL KAOS BİRAZ AKLINI ÇALIŞTIR. DİN ADI ALTINDA KANDIRIYORLAR SİZİ

yanıt5
yanıt0
gidiyeah:

bunlar zaten kendi ülkesinden kaçmamış mı tamam fotoğraflarını çeksinler sonra sınır dışı edilsin

29
3
yanıtYanıtla
blackco:

yeni türkiyemizin haber ve görüntüleri

30
1
yanıtYanıtla
klas yorumcu:

şimdi bunlar mazlum mu?

25
2
yanıtYanıtla
STRAIGHT TURK:

Ulan su Afghanlarda bizi gecmeye basladilar, haaa!!!

26
1
yanıtYanıtla
ledk:

yanlış anlama da sen de buralı değilsin gardaş :) afgan yazışından belli :))

yanıt4
yanıt1
vatandaş:

bu ahlaksızlar ne vergi veriyor ne prim ödüyor , birbirlerini öldürsünler sorun değil ama bizim hastanelerimizi meşgul ediyor, sağllık çalışanlarımız bir de bu tek hücrelilerle uğraşıyor, bunlar için özel hastaneler açılsın afgan doktorlar , hemşireler gelsin ilgillensin

20
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

abi bunları cezaevine atmayın birde beslemeyelim. sınırdışı edin gitsin. gerçi sınır güvenliğimiz olmadığı için aynı hafta geri gelirler. asın gitsin

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title