Haberler

Fatih'te Keçeci Karabaş Semt Konağı Hizmete Açıldı

Fatih'te Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete açıldı Başkan Mustafa Demir: "16 Nisan, olmak ya da olmamaktır"İSTANBUL - Keçeci Karabaş Semt Konağı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Fatih'te Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete açıldı

Başkan Mustafa Demir : "16 Nisan, olmak ya da olmamaktır"

İSTANBUL - Keçeci Karabaş Semt Konağı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı. Törende 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili konuşan Başkan Demir, "16 Nisan bir seçim, bir referandum değildir. 16 Nisan olmak ya da olmamaktır" dedi.

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Keçeci Karabaş Semt Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yanı sıra AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve mahalle sakinleri de katıldı. İki katlı olan semt konağında bulunan muhtarlık ve yönetici odası, derslikler, etüt sınıfı ve kütüphane ile birlikte bilgisayar sınıfı da mahalle sakinlerinin hizmetine açıldı.

"Semt konakları hizmetin en zarifidir"

Açılışta konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Aile sağlığı merkezleri, semt konakları insanlara hizmet etmenin vesilesidir. Özellikle semt konakları yapılan hizmetlerin en zarifi, en ilkelisi ve en uzun vadelisidir. Fatih'te şuanda Haliç Caddesi ile Vatan Caddesi arasında kalan bölgede 3 tane semt konağımız vardır. Bunlardan birtanesi şuanda açılışını yapacağımız, Keçeci Karabaş Semt Konağı'dır. Bu bölgede ilk

açtığımız semt konağımız Müftü Ali Semt Konağımız ve Balat Semt Konağımız da var. Kocamustafapaşa Bölgesi'nde de 3 tane semt konağımız var. İnşallah bu senenin sonuna kadar birer tane daha semt konağı veya bilgi evi açacağız" ifadelerini kullandı.

"16 Nisan, olmak ya da olmamaktır"

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması hakkında da konuşan Başkan Demir, "Ülkenin geleceği hakkında karar verebilecek tek yetki, tek güç millet olsun istiyoruz. İşte millet de burada. İşte bunu garantiye almak için en büyük fırsat 16 Nisan'dır. İnanarak söylüyorum ki 16 Nisan bu coğrafyanın son 250 yılda gördüğü en büyük fırsattır. 15 Temmuz'da yapamadıklarını 16 Nisan'da güle oynaya yapacaklarını sanıyorlar. Başaramayacaklarına canı gönülden inanıyorum. Ama bunların hesabını 16 Nisan'da dürmek gerekir. 15 Temmuz'da açılan parantezin 16

Nisan'da kapanması gerekiyor. Bunların bir daha millete ilişmemesi gerekiyor. 16 Nisan bir seçim, bir referandum değildir. 16 Nisan olmak ya da olmamaktır" şeklinde konuştu.

Keçeci Karabaş Semt Konağı, yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek hizmete açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Demir AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title