Haberler

Fashıon Tv Dünyanın En İyi Mankenini Antalya'da Seçecek

Fashion Tv Tarafından Sungate Port Royal Ana Sponsorluğunda Düzenlenecek "Miss Fashion Tv 2007" İçin Geri Sayım Başladı. 8 Aralık Günü Dünyanın Çeşitli Ülkelerinden Toplam 60 Güzelin Katılacağı Yarışmada, İlk Üçe Girenler 100 Bin Dolar Para ile Ödüllendirilecek.

Fashion TV tarafından Sungate Port Royal ana sponsorluğunda düzenlenecek "Miss Fashion TV 2007" için geri sayım başladı. 8 Aralık günü dünyanın çeşitli ülkelerinden toplam 60 güzelin katılacağı yarışmada, ilk üçe girenler 100 bin dolar para ile ödüllendirilecek.

Moda dünyasının ilgiyle beklediği dünyanın en büyük ve en prestijli yarışmalarından biri olan Miss Fashion TV, 8 Aralık gecesi Sungate Port Royal'de düzenlenecek final gecesi ile podyumların en iyi mankenini tüm dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor.

Uluslararası moda kanalı Fashion TV tarafından gerçekleştirilen mankenlik yarışması Miss Fashion TV 2007 ile 8 Aralık gecesi tüm dünyanın gözü Türkiye'ye çevrilecek. Türkiye'de FOX TV'nin yanı sıra tüm dünyada 202 ülkeden yayınlanacak Miss Fashion TV 2007 Final Gecesi, 60 ülkeden gelen birbirinden güzel ve yetenekli 60 genç kızın kıyasıya mücadelesini milyonlarla paylaşacak.

Özel geceye, İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra dünyadan ve özellikle Moskova'dan birçok seçkin konuk davetli olarak katılacak. Geceyi 800 davetli ve otel müşterisi izleyecek. Fashion TV Genel Müdürü Enis Onat tarafından organize edilen final gecesi, 900 metrekarelik podyumu ve sıra dışı dekoru ile birçok dikkat çekici, şık ve gösterişli detaya sahip. Türkiye'de ilk kez 80 metrekarelik led ekranların kullanılacağı Miss Fashion TV 2007 Final Gecesi'nde davetliler, 8 TIR'la Antalya

Sungate Port Royal'e getirilecek dev ekranlardan koreografisini Yasin Soy'un yaptığı yarışmayı ve fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin'in güzellerle gerçekleştirdiği moda çekimlerini izleyebilecekler.

TÜRKİYE'NİN ÜNLÜ MODACILARINDAN 10 FİNALİSTE ÖZEL TASARIM

İlk elemeden sonra finale kalan 10 yarışmacı, Arzu Kaprol, Bora Aksu, Cengiz Abazoğlu, Emel Acar, Erol Albayrak, ,Cemil İpekçi, Gamze Saraçoğlu, Dilek Hanif, Özlem Süer ve Yıldırım Mayruk gibi ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan kostümleri podyumda sergileme şansına sahip olacaklar. Dereceye giren ilk 3 güzele 100 bin dolar değerinde para ve hediye verilirken, Sungate Port Royal güzeline ise birbirinden değerli fırsatlar sunulacak.

YILIN PARTİSİNDE SÜPER STAR SAHNE ALACAK

Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Ajda Pekkan da Sungate Port Royal'de Fashion TV'ye özel bir konser verecek. Ev sahipliğini Türkiye'nin yaptığı partide süperstar, seçkin konuklara unutamayacakları bir müzik ziyafeti yaşatacak.

(ŞT-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title