Haberler

    Fashion Film Fest Istanbul 2016

    Moda Filmleriyle İkinci Kez buluşmaya Hazır Olun!Bilgi: Tamamen Ücretsiz ve Halka Açık İstanbul'un moda filmleri festivali Fashion Film Fest Istanbul ikinci kez seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Moda Filmleriyle İkinci Kez buluşmaya Hazır Olun!

    Bilgi: Tamamen Ücretsiz ve Halka Açık

    İstanbul'un moda filmleri festivali Fashion Film Fest Istanbul ikinci kez seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Geçen sene ilk kez iki günlük dev bir etkinlik olarak düzenlenen festival bu sene de dünyanın dört köşesinden büyük moda evlerinin, markaların, genç ve bağımsız tasarımcıların filmlerini dev ekrana yansıtırken söyleşiler, atölyeler, sanat enstelasyonları ve partilerle de benzersiz bir deneyim yaşatacak. 26 ve 27 Kasım tarihlerinde yine Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin desteği ve ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan festival Tuna Yılmaz tarafından düzenleniyor.

    Geçen sene sunulan iki ödülü bir başlangıç olarak gören Fashion Film Fest Istanbul 2016 bu yılki edisyonunda tam 4 farklı kategoride ödül dağıtacak. Moda editörleri, fotoğrafçılar, oyuncular, tasarımcılar ve moda haftası direktörleri gibi farklı disiplinlerden önemli ve ünlü isimleri bir araya getirecek olan uluslararası jüri festivalde En İyi Moda Filmi, Genç Keşif ve En İyi Müzik Videosu ödüllerinin sahiplerini belirleyecek. Öğrenci filmlerinin yarıştığı Genç Keşif ve modayı ön plana alan müzik videolarının rekabet ettiği En İyi Müzik Videosu ödüllerine en olarak festival kapsamında ELLE dergisinin editoryal ekibi tarafından seçilerek verilecek olan bir de Elle's Choice ödülü bulunuyor. Festivalde gösterilen Türkiye'den moda filmleri arasından bir yapıma verilecek olan ödül ülkemizdeki moda filmlerinin gelişimi açısından da büyük önem taşıyor.

    Uluslararası yarışma jürisi ve söyleşi programları için festival esnasında İstanbul'a gelecek olan Gareth Pugh, Damir Doma, Emma Mulholland, Senio Zapruder, Michael Daks, Hywel Davies, Niccolo Montanari ve Branko Popovic gibi önemli ve sürpriz isimlere ek olarak festivalde seyirciler Türkiye'den de Işın Görmüş, Meryem Uzerli, Hazar Ergüçlü, Tamer Yılmaz, Serkan Şedele, Bahar Korçan ve Emre Ünal gibi isimleri de sahnede görme şansına kavuşacaklar.

    Daha fazla bilgi için detaylar festivalin resmi websitesi olan adresinden elde edilebilir. Festivalin detaylı programıysa Kasım ayının ilk haftasında açıklanacak.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Tamer Yılmaz Türkiye Moda Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title