Haberler

Faruk Çelik: "Şimdi yine senaryolar yazılıyor" -

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan, "Son 10 yılda en önemli icraatımız bu ülkede barışın, kardeşliğin, huzurun yeniden tesis edilmesidir" dedi.

Çelik, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek, Seyit Eyüpoğlu, Abdulkerim Gök ve AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla ile Ceylanpınar ilçesinde partisinin seçim bürosu açılışına katıldı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'de siyaset yapmanın cesaret, hizmet aşkı ve vatanseverlik istediğini söyledi.

AK kadroların Türkiye'nin her tarafına dağıldığını ve durmadan hizmet yaptığını belirten Çelik, Ceylanpınar'daki sorunları bildiğini ve buna çözüm arayışı içinde olduklarını ifade etti. TİGEM'e önümüzdeki aylarda işçi alınacağını vurgulayan Çelik, bu istihdamı tamamen Ceylanpınar'dan karşılayacaklarını belirtti.

Temiz hizmetin ancak yerel yönetimlerin merkezi yönetimle uyum içinde çalışması sonucu olabileceğine dikkati çeken Çelik, "Birliği, beraberliği ve kardeşliği sağlayacak tek partinin AK Parti'dir. Birileri sahil partisi olmuş birileri milliyetçilik yapıyor, birileri bölgecilik yapıyor, 76 milyon vatandaşımızın beklediği bu değil. 76 milyon vatandaşımız, 'Şanlıurfa'da Edirne'de Hakkari'de olan AK Parti'yi istiyoruz' diyorlar" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana yaptıkları icraatları somut olarak meydanlarda görmenin mümkün olduğunu dile getiren Çelik, Türkiye'de istikrar adına kalkınma adına ne kadar hizmet varsa mutlaka AK kadroların elinin değdiğini kaydetti.

Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini bu süreçte herkesin AK Parti'ye ve hükümete destek olması gerektiğini ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Son 10 yıldır Türkiye'de önemli değişim ve gelişim var. Son 10 yılda en önemli icraatımız bu ülkede barışın, kardeşliğin, huzurun yeniden tesis edilmesidir. Eski siyasetçiler, Türkiye'de kardeş kavgasını ortaya çıkardı. Yabancı devletlere avuç açan, IMF'ye avuç açan bir Türkiye ortaya çıkardı. Eski siyasetçiler Türkiye'de istikrarsızlığı ortaya çıkardılar, Türkiye'yi koalisyonlara mahkum ettiler. Kan dediler kin dediler. Kandan beslenenler çıktı, kinden beslenenler çıktı. Ama çok şükür 2002'den sonra Başbakanımız ve onun yol arkadaşları olarak açıkça, 'hayır çatışma yok kardeşlik var' dedik. 'Yabancılara el avuç açmak yok, yalvarmak yok' dedik. 'Bu Ceylanpınar'a Türkiye'ye yakışmaz' dedik. Ve ne yaptık, kalkınan bir ülke nasıl olur bunun peşine düştük. 'İstikrarsızlığın faturası yüksektir' dedik, istikrarlı bir Türkiye olarak emin adımlarla yürümeye başladık. İşte 12 yıllık bu beraberliğimiz birilerini rahatsız etti. Başbakanımızla ilgili olmadık senaryolar yazıldı. Bunlardan her defasından Başbakanımız galip çıktı. Şimdi yine senaryolar yazılıyor. Onun için 30 Mart'ta yalnız Menderes Atilla'yı seçmeyeceksiniz aynı zamanda Başbakanımıza güç vereceksiniz."

Çelik, konuşmanın ardından Ceylanpınar Meslek Yüksek Okulunun temel atma töreni ile kadın destek merkezinin açılışına katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çelik Ceylanpınar Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

hamitmasum_asik_47@mynet.com:

bu yüzsüzler hala nasıl ceylanpınarda akp yi ve adayını destekliyorlar anlamakta güçlük çekiyor insan ceylanpınar halkı uyumayın şehri şehir yapan bdp'ye verin oylarınızı

2
0
yanıtYanıtla
MURATgerard_2534@hotmail.com:

HAMİT KARDEŞİM TÜRKİYENİN HANGİ YERİNDE YOLLAR KANALİZASYON YAPILIRKEN HALKTAN PARA ALIDIĞINI DUYDUNMU BDP BİZİM PARAMIZLA YOLARAI YAPTI DAHA PARA VERMEYEN SOKAKLARI NEDEN YAPMIYOR ASIL YÜZÜSLÜĞÜ YAPAN BDP BENİM CEBİMDEN YOLARI YAPTI

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title