Haberler

Facia Üçlü, 24 Ağustos'ta Sinemalarda!

Güncelleme:

Kurban Bayramının son günü izleyici ile buluşacak olan "Facia Üçlü" sinema filmi şimdiden kendinden merakla söz ettiriyor.

Uzun yıllardır sosyal medyada gerek samimiyeti gerek yürekleri ağıza getiren korkusuz mizansenlerigerekse içtenliği ile takipçilerini kahkahaya boğan Facia Üçlü ekibi bu yaz beyazperde de kendisinden beklenileni yapacak. Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül'ün başrollerini paylaştığı Facia Üçlü sinema filmi 24 Ağustos'ta sinemalardaki yerini alacak. Milyonların içini ısıtan samimi davranışları ve halkın komedisi anlayışını filmde de hissedeceğiz gibi görünüyor.

Filmde Deniz Oral, Hülya Şen, Yakup Yavru gibi usta oyuncular yer alırken Ömer Faruk Bostan, Ahmet Parlak ve Heijan gibi sanatçılar da müziği ile filme renk katıyor. Sosyal medyanın fenomen isimleri de konuk oyuncu olarak filme renk kattılar. Nez Demir, Selçuk Büyük, Gizem Tan, Fırat Kaymak gibi birçok fenomen filmin kahkaha dozunu arttırdı. Adana ve Osmaniye çevresinde geçen film üçlünün hayatlarının kesişmelerini konu alıyor. Kaderin sillesini yemişkarakterlere hayat veren üçlünün bitirim halleri filmi yaşatırken Emre'nin başına gelen talihsizlikler izleyiciyi kahkahalara boğacak.

Talihsiz tesadüfler sonucu hayatları kesişen üçlü Emre'ye dedesinden kalan tarlaları almak için köyün yolunu tutar. Esas plan tarlaların üzerine konmakken Emre'nin muhtarın kızına aşık olması ile işler değişir. Kızı elde etmek için denemedikleri yol kalmayan üçlü işi araba yarışına kadar götürür. Köyde düzenlenen araba yarışının kazananı üçlünün planını tekrar alt üst edecektir. Yaza damgasını vuracak, içimizi ısıtacak sımsıcak bir Adana komedisi önümüzdeki haftalarda bizi bekliyor.. TME Films ve Efektif Sanat'ın ortak yapımcılığı ile beyazperdeye aktarılan filmin yönetmen koltuğunda Ramazan Özer otururken senaryosunu ise Gurbet Gurur Cantürk kaleme almıştır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Gül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title