Haberler

Fabregas Menajerine "Bana Kulüp Bul" Dedi, Fenerbahçe Harekete Geçti

Güncelleme:

Conte'nin Chelsea kadrosuna düşünmediği Fabregas, menajerine "Bana kulüp bul" dedi, Fenerbahçe devre arasında renklerine bağlamak için harekete geçti.

Fenerbahçe'de Pereira'nın yerine geldikten sonra sadece Lens'i transfer edebilen Hollandalı teknik adam, orta sahada ofansif orta saha bölgesinde oynayabilecek isimleri yönetime rapor olarak sundu.

KİRALIK OLARAK GELEBİLİR

Chelsea'de Conte tarafından kadroda düşünülmeyen İspanyol yıldız Cesc Fabregas, devre arasında kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelebilir.

İngiliz basınında da çıkan haberlerde Fabregas'ın, menajeri Darren Dein'e "Bana kulüp bul" talimatı verdiği ifade ediliyor..

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sarı lacivertli yönetimin teknik direktör Advocaat'ın Fabregas önerisine ne yanıt vereceği ise merak konusu... Conte'nin kadroda düşünmediği Fabregas, bu sezon Chelsea'de sadece 6 maça çıktı. Toplam 270 dakikada görev alan İspanyol yıldız rakip ağlara 2 gol bıraktı.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title