Haberler

F1 Pilotları İstanbul Park'ı Değerlendirdi

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sini Geçen Yıl Kazanan Ferrari'nin Brezilyalı Pilotu Felipe Massa, İstanbul Park'ın Kendisi İçin Çok Özel Bir Pist Olduğunu Söyledi.

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sini geçen yıl kazanan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa, İstanbul Park'ın kendisi için çok özel bir pist olduğunu söyledi.

Felipe Massa, Renault'un Fin pilotu Heikki Kovalainen, BMW Sauber'in Alman pilotu Nick Heidfeld ve Red Bull'un İskoç pilotu David Coulthard, yarın başlayacak Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'si öncesi İstanbul Park Medya Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Massa, İstanbul Park'ın kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirterek, ''İlk pole pozisyonumu ve ilk yarışımı burada kazandım. Bu ülkeyi, şehri ve pisti seviyorum. Pazar günü de çok güzel bir yarış olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Brezilyalı pilot, İstanbul Park'ın heyecan verici ve zor bir pist olduğunu kaydederek, ''Burada iyi bir yarış çıkarıp, başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.

Pilotlar sıralamasında 4. durumda olduğunun hatırlatılması ve sezon sonu hedefinin sorulması üzerine Massa, son ana kadar şampiyonluk için mücadele edeceğini kaydetti.

İstanbul Park'ta daha önce GP2'de mücadele eden Renault pilotu Heikki Kovalainen ise ''Burada çok güzel anılarım oldu. Bu pisti seviyorum'' dedi.

Hafta sonu yapılacak yarışta en iyi performanslarını göstermek istediklerini vurgulayan Kovalainen, 2008'de de Renault'da kalmak istediğini ifade etti.

BMW Sauber takımı pilotu Alman Nick Heidfeld ise hafta sonundaki yarış için umutlu konuştu.

''Burada elimizden geleni yapacağız'' diyen Heidfeld, İstanbul Park'ın zorlu bir pist olduğunu ve dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti.

Red Bull pilotu David Coulthard da pistin zorluğuna değinerek, ''Hızlı virajlar var. Aracımızın ayarlarını ona göre yapacağız. Umarım güzel bir yarış geçiririz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title