Haberler

Eyyübiye Belediyesi İlçeye Yeni Parklar Kazandırıyor

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla ilçede adeta yeşillendirme seferberliği başlattı.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Başkan Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla ilçede adeta yeşillendirme seferberliği başlattı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin 'Yemyeşil Eyyübiye' sloganı çerçevesinde çalışmalarını yürüten Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta yeşillendirme seferberliği başlattı. Park Bahçeler Müdürlüğünün ilçe genelinde başlattığı ve bitirdiği yeşil alan çalışması ilçenin çehresini de değiştiriyor. Batıkent mahallesinde 2016 yılında yapımına başlanılan ve toplamda 8 bin 400 metrekarelik alanı kapsayan 15 Temmuz Şehitler Parkındaki çalışmaların ikinci etabı olan 4 bin metrekarelik alandaki çalışmalar tamamlanma aşamasına getirildi. İçinde çocuk oyun alanları, spor kondisyon aletleri, yürüyüş yolları, kent donatıları ile yeşil alanlara otomatik sulama sistemi döşeme işlemi tamamlanan alan vatandaşların takdirini kazanıyor. Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Batıkent Mahallesindeki 15 Temmuz Şehitler Parkında yapılan çalışmalar mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin beğenisi kazandı. 15 Temmuz Şehitler Parkında çalışmaların bir hafta süre ile devam edeceğini açıklandı. Yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Halil Kaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya, "Mahallemde 8005'inci Sokağımızda yaklaşık 4 bin metrekare üzerine Eyyübiye Belediyemiz tarafından çocuk oyun alanları, spor aletleri ve ışıklandırma çalışması bulunmaktadır. Başta Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci olmak üzere emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekinci Halil Kaya Yerel Haberler

title