Haberler

Eyüpsultanlı Şampiyonlar Ödüllendirildi

Eyüpsultanlı şampiyonlar ödüllendirildiİSTANBUL - Sporda başarı elde eden farklı branşlardaki Eyüpsultanlı şampiyonlar ödüllendirildi.

Eyüpsultanlı şampiyonlar ödüllendirildi

İSTANBUL - Sporda başarı elde eden farklı branşlardaki Eyüpsultanlı şampiyonlar ödüllendirildi. Programa katılan AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken gençlerin mutlaka spora ya da musikiye yönlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde "Eyüpsultanlı şampiyonlar buluşuyor" programı düzenlendi. Programa AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken de katıldı. Yüzme, boks, halter, fitness gibi spor dallarında Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan sporcular davette hazır bulundu. Farklı branşlarda boy gösteren Eyüpsultanlı şampiyonlara Belediye Başkan Adayı Deniz Köken tarafından ödülleri verildi.

Ödüller sahiplerini buldu

Programda şampiyon Engelli yüzücüler Hatice Nane, Gündem İntepe, şampiyon Milli karateci Uğur Aktaş, şampiyon Boksör Ümit Tepeli, şampiyon boksör Mehmet Ali Aktürk, İstanbul şampiyonu boksör Mehmet Gül, İstanbul şampiyonu boksör Merve Nur Kemeç, atletler Zeynep Sunay Yıldız, Tuğçe Özkan, Meryem Kemeç, Fadime Ayazma, Elif Fatma Buğran, Motokros şampiyonu 6 yaşındaki Efe Okur, Engelliler Türkiye Halter Şampiyonu Emre Kocaman, Karate şampiyonu Mehmet Usda, Fatih Kaan Akgün, tekvando şampiyonu Onur Meşe ve milli karateci dünya şampiyonu Serap Özçelik Arapoglu'na hediye saat verildi.

"Gençler mutlaka spora ya da musikiye yönlendirilmeli"

Programa katılan AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, gençlerle ilgili sorunlar olduğunu, bunları el birliğiyle düzelteceklerini belirterek, "Bir çocuk lisans çıkarsın bir dalda. Başka bir iş yapabilir ama mutlaka lise döneminde lisanslı bir spor yapması, yapamıyorsa yeteneği yoksa musiki enstrümanı çalabiliyor olmalıdır. Ondan sonra bir meslek sahibi olabilir. 11, 12 yıllık eğitim döneminde bir şey vermemiz lazım. Bu ileride başka işler getirecektir" dedi.

"Eyüp'ten çıkmış gençlerin adlarını duyurmasını istiyorum"

Köken, herkesin birbirine destek vermesi gerektiğini ifade ederek, "Türkiye'yi dışarıda da temsil eden Eyüp lisesinden, Eyüp'teki okullardan mezun olmuş gençlerin Türkiye ve dünyada adlarını duyurmasını canı gönülden istiyorum. Bununla ilgili çok ciddi çalışma yapacağız önümüzdeki süreçte" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Deniz Köken AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title