Haberler

Eyüp'ten Dortmund'a Transfer Fırsatı

Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenecek olan proje kapsamında futbol oynayan Eyüplü gençler arasından seçilecek 4 kişi Borussia Dortmund alt yapısı ile antrenmanlara çıkmanın yanı sıra ünlü isimler Marco Reus ve Jurgen Kloop’la da tanışma fırsatı yakalayabilecek.

Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenecek olan proje kapsamında futbol oynayan Eyüplü gençler arasından seçilecek 4 kişi Borussia Dortmund alt yapısı ile antrenmanlara çıkmanın yanı sıra ünlü isimler Marco Reus ve Jurgen Kloop'la da tanışma fırsatı yakalayabilecek.

Sağlıklı yaşam için spora ve sporcuya her zaman destek olan Eyüp Belediyesi, ünlü sportif ürünler markası Puma ile işbirliği halinde dünya çapında bir projeye imza atıyor. Proje kapsamında Eyüp'te top koşturan gençler arasından seçilecek 4 kişi, Borussia Dortmund alt yapısı ile antrenmanlara çıkmanın yanı sıra ünlü isimler Marco Reus ve Jurgen Kloop'la da tanışma fırsatı yakalayabilecek.

Puma'nın organize ettiği Eyüp Belediyesi sınırları içerisinde düzenlenecek olan organizasyonda, 300 yetenekli genç arasından 12-14, 14-16 yaş grupları arasında bir yetenek taraması yapılacak. Konuyla ilgili bilgi veren Eyüp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Koordinatörü Hayrettin Yazıcı, Alibeyköy Spor Kompleksi'ndeki iki halı sahamızda gerçekleştirilecek organizasyonda seçilecek 4 tane gencin, Borussia Dortmund alt yapısı ile antrenmanlara çıkacağını kaydetti.

Yazıcı, "Beğenilirse orada devam edecekler veya orada tekrar Borussia Dortmund maçını seyredecekler ve dönüp tekrar Türkiye'ye gelecekler. Aynı şekilde yine Puma Bursa'da böyle bir organizasyon yapıyor. Oradan da 4 genç seçilecek. Onlar da Borussia Dortmund'a götürülecek. Biz Eyüp'teki amatör spor kulüplerinin alt yapı futbolcularını orada deneyim kazandırmaya çalışacağız. Borussia Dortmund'a gidecek 4 futbolcunun da Eyüp'teki amatör spor kulüplerinin ve Eyüp alt yapısından seçileceğine inanıyoruz. Dışarıdan da katılımlar olacak. 300 kişilik bir kontenjan var" dedi.

Kurulan istasyonlarda adayların sürat, teknik gibi farklı elemelerden geçirileceğini belirten Hayrettin Yazıcı, "22 Şubat Pazar günü ön elemeler başlayacak. Organizasyon bir gün sürecek ve aynı günün akşamında kazananlar belli olacak. Puma orada olacak. Çocuklara etkinlikler yapılacak, yiyecek içecek ikramında bulunulacak. Bu tür seçmelerin Eyüp'te olması bizim için çok değerli. Yani Eyüp'teki gençlerin hedeflerini bu noktada daha ileriye koymaları için önemli. Sanıyorum Galatasaray'dan Olcay gibi bazı futbolcuların da katılması bekleniyor" diye konuştu. Seçilecek gençlerin ünlü futbolcular Marco Reus ve Jurgen Kloop'la tanışma fırsatı da olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marco Reus Puma Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title