Haberler

Eynal Kaplıcalarında Kanalizasyon Çalışması

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçe genelinde devam eden kanalizasyon çalışmalarının 800 yataklı Eynal Kaplıcalarında da sürdüğünü bildirdi.

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçe genelinde devam eden kanalizasyon çalışmalarının 800 yataklı Eynal Kaplıcalarında da sürdüğünü bildirdi.

İlçe merkezine 5 kilometre mesafedeki şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcaları'ndaki kanalizasyon çalışmalarının motellerde konaklayan müşterileri rahatsız etmeden sürdürülmesi için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini ifade eden Başkan Karahan, 3 bin yıldan bu yana insanlığın hizmetinde olan Eynal Kaplıcalarındaki kanalizasyon sorununun çalışmalarla sona ereceğini söyledi.

Çalışmaların kaplıcada konaklayan yerli ve yabancı konukları rahatsız etmeden sürdürülmesi için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini dile getiren Başkan Karahan, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı müşterilerimizden özür diliyoruz. Ancak zaman zaman sıkıntılara yol açan kaplıcamızın kanalizasyon sorununun tamamen ortadan kalkması için çalışmaları turizm sezonu açılmadan önce tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Karahan Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title