Haberler

Eylem İpek Şafak Bombayı Patlattı: Chloe, Serdar Ortaç'tan Bebek Aldırdı

Güncelleme:

Gazeteci Eylem İpek Şafak, Söylemezsem Olmaz programında Chloe Loughnan'ın Serdar Ortaç'tan gizlice bebek aldırdığını bu yüzden de Ortaç'ın boşanmak istediğini anlattı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın sunucularından Eylem İpek Şafak, Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan ile ilgili şaşırtan bir gerçeği açıkladı.

Şafak, Chloe'nin gizlice kürtaj yaptırdığı bu yüzden de Serdar Ortaç'ın boşanma davası için avukatına talimat verdiğini söyledi.

"SERDAR'IN AĞZINDAN BOŞANACAĞINI DUYDUM"

Serdar Ortaç'ın bir ses kaydının eline ulaştığını ve bu kayıtta boşanmak istediğini söylediğini belirten Eylem İpek Şafak, "Serdar sosyal medya hesabından boşanma haberlerini yalanladı. Benim elime bir ses kaydı ulaştı ben haberi bunun üzerine hazırladım. Serdar bana 'o ses kaydı senin eline nasıl ulaştı?' diye de sordu. Serdar şu an o ses kaydının kimlerde olduğunu merak ediyor. Serdar 'evet haberler doğru ama zamanlama yanlış' dedi. Sesli notta da tarih belli değil. Serdar, 'Birkaç ay önce böyle bir şey olmuştu evet.' dedi. Aynı zamanda da şu anda evliliklerinin düzgün gittiğini söyledi.

Eylem İpek Şafak Bombayı Patlattı: Chole, Serdar Ortaç'tan Bebek Aldırdı

"CHLOE GİZLİCE KÜRTAJ OLMUŞ"

Olay çok büyüdü hassas bir konu ama söyleyeceğim. Serdar'ın Chloe ile bu boşanma kararını almasında Serdar'ın ağzından da teyidi aldım Chloe kürtaj olmuş. Serdar'da bunu duyup sinirlenmesiyle boşanma kararı almış."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

ASLI:

HER KADIN ÇOCUK YAPMAK ZORUNDAMI?????? KARİYER YAPMAK KADINLARINDA HAKKI. YAŞI GENÇ BELKİ İLERDE YAPAR. İSTERSE HİÇ YAPMAZ KİME NE KENFİ HAYATI. ÇOCUK İSTEYEN DÜNYA GÜZELİ MANKEN İLE EVLENMESİN.

5
20
yanıtYanıtla
bune şimdi:

cenin de olsa cana kıymış sen ne anlatıyosun. Ruh hastası

yanıt12
yanıt1
ali:

bence hatalısın. cocuk aldırma kararını hiçbir kadın kocasından ayrı veremez. hakkı değil haddi değil. eğer istemiyorsa 2 kişi anlaşır yapmaz. oldu ise 2 kişi anlaşır aldırır

yanıt7
yanıt2
tuharek:

ruh hastası kendince açıklama yapmış

yanıt3
yanıt1
Dobra dobra:

Yabancı kadınla yürümez diyenler: Benim 3 tane hanımım var. Biri iranlı, diğer ikisi ise ingiliz. İranlı eşimden iki, ingiliz eşlerimden ise birer çocuğum var ve hepimiz aynı evde yaşıyoruz ve gül gibi geçiniyoruz. Hiçbir sıkıntı yok. İranlı eşim, namazında niyazında ve çok ta iyi ingilizce konuşuyor ve eşlerimin hepsi çok iyi anlaşıyor. Hepsi birbirine tahammüllü ve saygılı. Yürüyünce yürüyor.

3
19
yanıtYanıtla
Arkayı dörtleyelim beyler:

Benim üç hanımım vardan sonrasını okumadım

yanıt3
yanıt0
Dobra dobra:

Okumayabilirsin, saygı duyarım ama yazdıklarımın doğruluğu yazdıklarımın içeriğinin ispatıdır. Neyse zaten her zaman olduğu gibi iş, çoluk çocuk, hanımlar falan çok meşgulüm.

yanıt0
yanıt2
Heee heeee:

Benim 36 karım var

yanıt2
yanıt0
Dobra dobra:

İnanmazsanız inanmayın bana ne? Sizin inanmamanız benim 3 eşim olduğu gerçeğini değiştirmez. 3 üne de ayrı ayrı açıkladım. Hepsini eşit sevdiğimi ve kaybetmek istemediğimi söyledim. Tabiki başlangıçta beni terketmet istediler, kızdılar, delirdiler falan ama sonunda hiçbirini diğerlerinden daha fazla sevmediğimi ankadılar ve şu anda hep beraber yaşıyoruz. Sadece ingiliz eşlerimden biri resmi nikah, diğerleri imam nikahı ama bunu hiçbir zaman problem etmediler.

yanıt0
yanıt7
Www.:

He he....

yanıt4
yanıt1
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title