Haberler

Evleri Ziyaret Edip Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 3 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 3 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Selçuklu mahallesinde sürdürdüğü çalışmaları Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız ve beraberindeki ilgili müdürlerle yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren aileleri de ziyaret etti. Ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenen Ekinci, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerine ailelerin taleplerinin alınması ve hemen yerine getirilmesi talimatını verdi.

Selçuklu Mahallesinden sonra Eyüpnebi Mahallesine geçen Ekinci, burada Mahalle Muhtarı Ahmet Demir'le birlikte ev ziyaretlerini sürdürdü. Engelli bir ailenin ihtiyaçları için harekete geçen Ekinci, mahalle sakinlerinin takdirini topladı.

Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam edip vatandaşlarla bir arada olmayı sürdüreceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci," Mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Eyüpnebi, Hacıbayram ve Selçuk mahallelerinde vatandaşlarımızı kucakladık. İnsanlarımıza çat kapı yapıp misafir oluyoruz. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmış oluyoruz. İhtiyaçları olan insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayıp sıcak çaylarını içme fırsatı yakalıyoruz. Bu geziler esnasında mahallenin nabzını tutmuş oluyoruz. Vatandaşlardan gelen talepleri birinci ağızdan dinliyoruz. Sosyal belediyecilik alanında yaptığımız çalışmalar var ve bu çalışmalarla vatandaşlarımızla iç içe oluyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle beraber bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Ekinci'nin mahalledeki fakir fukarayı yalnız bırakmadığını ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini söyleyen Eyüp Nebi Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ise,"Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, mahallemizdeki fakir fukarayı yalnız bırakmıyor. Sık sık onlarla bir araya geliyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Başkanımız halkın içinde. Vatandaşların dertlerini, şikayetlerini ve sorunlarını dinliyor. Allah kendisinden razı olsun" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ekinci Cengiz Yıldız Selçuklu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title