Haberler

    Fenerbahçe Ülker, Laboral Kutxa'ya 93-76 Yenildi

    Güncelleme:

    Euroleague Top 16 F Grubu'nda Laboral Kutxa'ya konuk olan Fenerbahçe Ülker, maçtan 93-76 mağlup ayrıldı.

    Euroleague Top 16 F Grubu'nda lider konumda bulunan Fenerbahçe, dokuz maçlık galibiyet serisiyle çıktığı İspanya deplasmanında Laboral Kutxa'ya 93-76 mağlup oldu.

    İLK YARIYI DA LABORAL ÖNDE KAPADI

    İlk bölümde iki takım da skor üretmekte zorlandı. Fabian Caseur'ün üst üste bulduğu iki üçlükle üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekip, ilk çeyreği 21-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Laboral Kutxa, tecrübeli oyuncusu Fernando San Emeterio'nun üst üste bulduğu yedi sayıyla skoru 37-20'ye getirerek farkı 17 sayıya çıkardı. İlk yarı 42-29 Laboral üstünlüğüyle sona erdi.

    FENERBAHÇE İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADI AMA...

    İkinci yarıya iyi giren Fenerbahçe Ülker, Goudelock'ın hücumda beklenen katkıyı vermesiyle iki dakikalık bir sürede farkı beş sayıya kadar çekti. Ancak savunmayı sıkılaştıran Laboral, Fenerbahçe Ülker'e takip eden üç dakikalık bölümde sayı şansı tanımadı ve skor 54-37'ye geldi. Son çeyreğe de ev sahibi ekip 61-47 önde girdi.

    LABORAL'DEN KRİTİK GALİBİYET

    Sarı lacivertliler son periyotta farkı bir türlü tek haneye indirmeyi başaramadı. Rahat bir son bölüm çıkaran Laboral Kutxa gruptaki altıncı galibiyetini alarak bir diğer Türk temsilcisi Anadolu Efes'le girdiği dördüncülük yarışında kritik bir adım attı. Fenerbahçe Ülker ise 10 galibiyette kaldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Ülker İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
    500

    Yorumlar (12)

    AZIZIN BAHÇESI:

    Yeneni bilmiyoruz ama, yenilen şikeci ve küfürbaz azizin başkan olduğu, çirkef emre ve volkan''ın da kulübü olan tescilli şikeci fenerin basketbol takımıymış.

    7
    11
    yanıtYanıtla
    1453mobilWeb@haberler.com:

    Iste sen ve senin zihniyetindeki insanlar,futbolu sporu olum kalim olarak gorenler,fanatikligi israil ve ermeninin onune koyucak kadar cahil ve korsun..inan tukrmek isterim ama yazik tkrgume diye etmiyom..sana israil tukursun sen buna layiksin

    5
    3
    yanıtYanıtla
    TÜRKİYE:

    Bu ülkede neden fenerden bu Kadar nefret ediliyor. . Sanki başkanı şike mi yaptı, Ya da futbolcuları çirkinlik yapıp rakibe mi saldırdı veya küfür mü etti. Ya da kendilerini Türkiye Cumhuriyeti''ne rakip gösterecek şekilde paralel Fener Cumhuriyeti mi icat ettiler. Neden sevilmiyor bu fener. .

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Cim bomMobil-IOS:

    Fener nerede kütüklenmiyorki,nasilsa aliskinlar

    3
    4
    yanıtYanıtla
    er1974:

    1071 sen nasıl bir insansın Türkiye''yi Ay Yıldızlı Bayrağı göğsünde taşıyan ülke için mücadele veren kim olursa olsun onun desteklenmesi lazım. İsmini değiştir israil in kuruluş tarihini kullan.

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Ahmet ERDEM:

    Bu obradoviç kadar yalandan boşuna bağıran çağıran adam görmedim. Bizim bir atasözümüz vardır. çok gürleyen sudan korkma sessiz sedasız akan sudan kork derler. bu adamda bu misal yalandan bağırıp çağırıp ortalığı karıştırmaktan başka bişeye yaramıyor.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    osman Mobil-ANDROID:

    1071 hisindan catlarsin insallah geberrrrrr

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Sıradan Vatandaş:

    Ulan 1071 koyduğun isimden utan

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    İspanyol takımı Laboral , yorum yapmadan oku en azından.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    ALÌ DOGRUCUmobilWeb@haberler.com:

    Geldi paracìklar avrupada.hangi iddia sitesini yaktìlar acaba kaç milyon dolar yatìrdilar siteye son gunlerde personelin parasini bile òdeyemiyorlardi HANGİ İDDİA SİTESİNİN OCAĞINA ATEŞ DÖKTÜLER AZİZ DEMİŞLER ŞAKAYA GELMEZ DAKKADA PARAYI BULUR

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title