Haberler

Etso'da Yeni Yönetim Belirlendi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) yapılan seçimlerinin ardından meclisi ilk toplantısını yaptı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) yapılan seçimlerinin ardından meclisi ilk toplantısını yaptı.

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, en yaşlı meclis üyesi sıfatıyla Mehmet Yıkılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu. Demokratik bir ortamda, iyi ilişkiler içerisinde, kimseyi kırmadan ve incitmeden seçim süreci geçirdiklerini aktaran Yücelik, şunları kaydetti:

"Seçim sürecinde ne yaşandıysa hepsi bu kapının arkasında kaldı. Artık birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin sorunlarına, üyelerimizin sıkıntılarına odaklanmalıyız. Allah'ın izniyle yeni meclisimiz bunu başaracak yetkinliğe ve yeterliliğe sahiptir. Ülkemiz farklı dönemlerde önemli badireler atlattı. ETSO olarak hiçbir grubun taassubu altına girmedik ve ülkeye sıkıntı yaşatan hiçbir oluşuma da fırsat vermedik. Bizim hiçbir dönem 'o grup, bu grup' diye bir derdimiz olmadı. Biz, şehrimizin ve ülkemizin meselelerine, kalkınmasına, gelişmesine kafa yorduk. Ticaret erbabımızın sıkıntılarıyla meşgul olduk. Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde de aynı üslupla şehrimizin ve ülkemizin meselelerine sahip çıkacağız."

Toplantıda, 35 meslek grubundan meclis üyeliğine seçilenler, Meclis Başkanlık Divanı, Oda Yönetim Kurulu, Üst Kurul (TOBB) Delegeliği ve Disiplin Kurulu üyelikleri için oy kullandı.

Seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Muharrem Özdemir, Hüseyin Polat, Engin Çimen, Vakur Alemdar, Şevket Demir, Celalettin Çetinkaya, İbrahim Bulut, Murat Turan, Ömer Faruk Yıldırım ve Hamit Aydoğdu oldu.

Meclis Başkanı Saim Özakalın, Meclis Başkan Vekilleri Mutlutan Alparslan Dumlu ve Altan Arslan, Üst Kurul delegeleri Eyüp Gözgeç, Ahmet Satılmaz, Memet Hakan Erduman, Mehmet Melik Kaya, Haktan Ömeroğlu, Gökhan Yılmaz, Şahin İncesu ve Haydar Kavurmacı olarak belirlendi.

Disiplin kurulunda da Mehmet Tan Özyapar, Kadir Toprak, Ömer Çalıkuşu, Beyler Yıldız, Fatih Tüzemen ve Olgun Gür görev aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Lütfü Yücelik Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title