Haberler

Eto Başkanı Sarar'dan "Bilboard" Tepkisi

Eskişehir Ticaret Odası (Eto) Başkanı Cemalettin Sarar, Kentin Ticari Yapısını Kötüler Nitelikteki Reklam Kampanyalarından Rahatsızlık Duyduklarını Söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Cemalettin Sarar, kentin ticari yapısını kötüler nitelikteki reklam kampanyalarından rahatsızlık duyduklarını söyledi.

Sarar, düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir'in her zaman Türkiye'nin önde gelen ticaret ve sanayi merkezlerinden biri olduğunu belirterek, "Eskişehir, ticari anlamda iş yapmak için bir cazibe merkezi olma özelliğini bugün de sürdürmektedir. Bu çerçevede yeni girişimcilerin Eskişehir'de iş yaparken, diğer yandan Eskişehir'i kötülemelerinin bir çelişki olduğuna dikkat çekmek isterim. Eskişehir'i kötüler nitelikte reklam ve propaganda yapmanın kimseye bir faydası olmaz" dedi.

"Eskişehir çok pahalı", "Eskişehir'de hiç seçenek yok" yazılı bilboardlara verilen reklam afişlerinin kendilerini rencide ettiğini savunan ETO Başkanı Cemalettin Sarar, "Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile görüşmelerimizin ardından bahse konu afişlerin kaldırılması sağlandı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, Eskişehir'i Eskişehir yapan, yıllardır bu kentte Eskişehirliler'e hizmet veren tüccar ve sanayicidir. Biz Eskişehir'e yatırım yapan herkesin yanındayız. Yapılan her yatırım, ilimizin gelişmesi için desteklenmelidir. Ancak, kimsenin kimseyi kötülemeyie hakkı yoktur. Haksız rekabet oluşturmanın çok etik olmadığını vurgulamak isteriz" diye konuştu.

(OÖ)

25.10.2007 16:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title