Haberler

Etb Meclis Üyeleri ile Personeli Kan Bağışında Bulundu…

Kızılay Erzurum Şube Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına Erzurum Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Personeli de Katıldı.

Kızılay Erzurum Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına Erzurum Ticaret Borsası Meclis üyeleri ve personeli de katıldı.

Bugün öğlenden sonra Erzurum Ticaret Borsası hizmet binasında kan bağış merkezi kuran Kızılay Erzurum Şube Başkanlığı ekipleri, ilk olarak çalışanlara kan ve kan bağışının önemiyle ilgili bir seminer verdi. Ekipler, meclis üyeleri, personel ve bazı üyelerden kan aldı.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Kızılay tarafından başlatılan kampanyaya birçok kamu ve özel sektörün destek verdiğini belirterek;”Biz de Erzurum Ticaret Borsası olarak bu kampanyanın dışında kalamazdık. Bu nedenle başta meclis üyesi arkadaşlarımız olmak üzere, personelimizle birlikte , kan bağışında bulunduk. Kan bağışlamanın önemini şimdi daha iyi anladık. Bundan böyle periyodik şekilde kan bağışında bulunmak istiyoruz.”şeklinde konuştu.

(İRT-İRT-Y) 24.04.2008 16:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title