Haberler

Estetik yaptırdığı konuşulan ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in son hali görenleri büyüledi

Güncelleme:

Sesinin yanı sıra yıllardan bu yana sergilediği tavırla da hayranlarının beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in son hali beğeni topladı. Estetik yaptırdığı iddia edilen şarkıcının fotoğrafına çok sayıda olumlu yorum geldi.

Sesi ile milyonları kendisine hayran bırakan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, bu sefer fotoğrafıyla büyüledi. Daha önce hakkında estetik iddiaları olan Özer'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım binlerce beğeni ve yorum haldı. Hayranları Özer için, "Çok güzel olmuşsun", "Harika duruyorsun" gibi yorumlarda bulundu.

"ŞAHANEYİM, SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM"

Ulusal Model Yarışması'nın büyük finalinde jüri olan Zerrin Özer, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Özer, "Şahaneyim, sizleri çok özledim. Çok iyiyim sağlığıma çok dikkat ediyorum. Çok güzel bir ortam. 1.5 senedir evdeyim. Evden dışarı çıkmadım, tatil falan da yapmadım. Sadece çalıştım hayvanlarımla ilgilendim. Ablalarım bende kalıyor aile saadeti, öyle" ifadelerini kullandı.

ESTETİK YAPTIRDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Bu arada geçtiğimiz aylarda paylaştığı bir fotoğrafın ardından 'Zerrin Özer çok değişmiş. Estetik operasyon mu yaptırdı?' sorularını akıllara getiren Özer'in hiç değişmemiş olması dikkatlerden kaçmadı.

İşte Zerrin Özer'in paylaşımı:

Estetik yaptırdığı konuşulan ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in son hali görenleri büyüledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Zerrin Özel Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (1)

Zeynep Nursen:

Eski hali daha güzeldi, bu ne gözleri de renkli lens, kaşlar edi büdü gibi olmuş

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title