Haberler

Usta sanatçı Eşref Kolçak'ın naaşına büyük saygısızlık!

Güncelleme:

Usta oyuncu Eşref Kolçak, bugün Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı. Kolçak'ın cenaze töreninde selfie çektirmek isteyen vatandaşlar, cenaze aracının ilerlemesine engel oldu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde oyuncu Eşref Kolçak'ın cenazesinde; tabutta selfie çeken ve fotoğraf karesine girme yarışında olan vatandaşların yanı sıra ünlü oyuncularla fotoğraf çektirmeye çalışan insanlar, cenazede olduklarını unuttu.

ARAÇ İLERLEMEKTE ZORLANDI

Cenaze namazının ardından Eşref Kolçak'ın cenazesi, cenaze aracına konularak yolun açılması beklendi. Fakat araç, ünlü sanatçılarla fotoğraf çekmek insanlar nedeniyle ilerleyemedi. Usta sanatçının cenazesine sanatçı dostları Hülya Koçyiğit, Nuri Alço, Berhan Şimşek, Türkan İnanoğlu ve çok sayıda seveni katıldı.

Eşref Kolçak'ın naaşına büyük saygısızlık!

AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Eşref Kolçak'ın cenazesi, uzun süren bekleyişin ardından Gemlik İlçe Mezarlığı'nda götürülerek eşi Özcan Kolçak ve oğlu Harun Kolçak'ın yanına defnedildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eşref Kolçak Haberler

500

Yorumlar (33)

lassa lastikleri:

vay be ir yahudi daha öldü

3
23
yanıtYanıtla
ülkücüalp:

ne biliyon allah mısın sen

yanıt0
yanıt0
lassa lastikleri ismindeki şahsa:

Lassa lastikleri . sen yuvarlanmana bak . başın dönerken konuşma. fren yaptığında da kayma . Ölmüş bir kişidir Eşref abi . çok saçma yorum yapıyorsun . senin söylediğin pencereden bakmaya çapımız yetmiyor ne de olsa lassa tekeri değiliz. ama inceden düşünürsek ''yahudilerinde cenaze namazı kıldırdığını izliyoruz öyleyse. '' ölmüşün arkasından ayıp yani . seversin sevmezsin . hadi yollarda sen yuvarlan . . .

yanıt0
yanıt0
misafir:

görgüsüz kültürsuz pislikler , ölüyede saygilari kalmamis

12
0
yanıtYanıtla
Toprak:

Helal olsun şu Nuri alco ya bütün sanatçıların cenazesınde bulunur kendisine saygılar

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah belanızı versin atatürkün bıraktığı insanlığa bakın hepsi mal boşş yazık

4
7
yanıtYanıtla
NE DEMEK:

İNSANLIĞI VE İNSANLIĞIMIZI ATATÜRK MÜ BRAKMIŞ!??

yanıt9
yanıt1
DÜMBÜLLÜ:

Biri de sensin işte . tam ıspatlı hemde

yanıt0
yanıt0
SİLİVRİLİ:

NE TÜR BİR MANYAKLIKTIR

8
0
yanıtYanıtla
ZaZa12:

Bunu yapanlar sanmasınlar ki bu dünyaya kazık çakacaklarını bir gün sıra onlara da geleceğini unutmasalar emin olun bu saygısızlığı yapmazlardı Rabim gani gani rahmet etsin mekanları cennet olsun

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title