Haberler

Esra Erol, Oğlunun Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Ünlü sunucu, küçük oğlu Ömer'in yüzünü gösterdi. Baba Ali Özbir'e benzerliğiyle dikkat çeken küçük Ömer'in fotoğrafı büyük ilgi gördü.

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol, 21 Kasım'da ikinci kez anne olmuş ve oğlu Ömer'i dünyaya getirmişti. Erol, küçük oğlunun yüzünü sonunda gösterdi.

"İŞTE BENİM ÖMER"

Ömer'in fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Erol, altına "İşte benim Ömer" notunu düştü.

"ÖMER PAŞAM AYNI BEN"

Baba Ali Özbir de aynı fotoğrafı "Ömer Paşam aynı ben değil mi arkadaşlar" notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

muslima:

Esra abla seni cok seviyorum ailen ile mutlu ol allah nazardan korusun ban seni cok seviuorum

7
27
yanıtYanıtla
aylan:

bu kadar sert eleştiri yapanlar sanki suriye li çocuklar açlıktan ölürken soğuktan donarken mülteci akını yaşanırken. . . kıyıya vuran çocuklar varken , donan çocuklar varken. . . . sizler sıcacık evinizde oturup, sıcak yemek yemeklerinizi yiyip , kahvelerinizi içip selfi yapıp facebookta paylaşmıyorsunuz sanki. sanki bütün kötü olayların nedeni ESRA EROL gibiymiş saldırıyorsunuz.

25
3
yanıtYanıtla
Sibel:

Çok doğru aynen katılıyorum

yanıt3
yanıt4
muslima:

Esra abla ban ozbekistanli hayraninim seni 7senedir severek izliyorum insanlarin kotu yorumlarina uzulme onlar once kendilerini deyerini bilmyen insanlar senin deyerini nasil bileceklar allah nesib etse turkiyeye gitmek ve programi janli seyretmek ve seni gormek cok isterim mutlu ol

1
25
yanıtYanıtla
DELİ DUMRUL:

her hareketi konuşması çok çok yapmacık ve kendi reklamını yapmak için yanıp tutuşan bir bayan, aşırı şekilde kendi reklamını yapmaya çalıştığından çaptan gözden düştüğünün farkında bile değil, eşi de alet olmuş ona !

22
0
yanıtYanıtla
diyabakırlı:

çok şükür nihayet gördük ne zamandır bunu bekliyorduk gözümüzü ekrana dikktik esra ne zaman gösterecek çocuğunun yüzünü diye bekliyorduk ohhh bee artık rahat rahat uyuruz

19
2
yanıtYanıtla
AKEPE İYİ BAK.:

ÜRKÜTÜCÜ AİLE ÖÖÖĞĞT

12
2
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Mafya babasi kürt idrisin koltugu saglama alinmis demek ki.

12
0
yanıtYanıtla
bilge:

Zaten çok merak ediyorduk.bu ülkede tek derdimiz ne zaman çocuğunu bize gosterir.başka derdimiz yok bu ülkede.yazık yazık bunları da haber ediyorsunuz ya yazık yazik

11
0
yanıtYanıtla
umutMobil-ANDROID:

çocuklar bile reklamda kullanılıyor buda esra nın bittiğinin resmi

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title