Haberler

Esma Er'den Yeni Single Çalışması "DÜNYA Bir Yana Sen Bir Yanasın"

Güncelleme:

2008'de "Kimi Kimi" albümü ile müzik dünyasında adından sözettiren Esma Er çalışmalarına, 2013'de "No2" maxi single projesi ve 2016'da "Bilmiyorsun" adlı single ile devam etti.

Eğitim hayatı boyunca birçok alanda başarılı olan Esma Er, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Türvak da haber spikerliği eğitimininardından, televizyonlarda haber muhabirliği yaptı. Ve daha sonra, Marmara Üniversitesi Güzel sanatlar resim bölümünde dört yıl okudu. Üniversite yıllarında TRT İstanbul Radyosu ses sınavını kazanarak, batı müziği korosunda Şef Gökçen Koray eşliğinde senfoni orkestrasıyla konserler verdi.

Çıkardığı albümlerden sonra konserleriyle müzik çalışmalarına sürdürenEsma Er, her zaman sesi ve yorumuyla dikkati çekmeye devam ediyor.

Yine sesi veyorumuyla Esma Er,1978 yılında Nilüfer'in seslendirdiği "Dünya bir yana, sen bir yanasın" adlı şarkıyı yenidenve farklı bir aranje ile seslendirdi. Sözleri Zeren'e bestesi ise Baha Boduroğlu'n ait olan şarkının yeni düzenlemesini Selim Erdem yaptığı, Mese prodüksiyonun yapımcılığını üstlendiği, Mayıs ayının ilk haftası Ossi müzik etiketiyle digital platformlarda yerini alan şarkının klibini Furkan Yazgeç çekti. Şarkının klibini youtube kanalında ve tv kanallarında izleyebilirsiniz.

"Dünya bir yana sen bir yanasın" şarkısında yorumculuğuna farklı bir renk katanEsma Er : "Çok sevdiğim arkadaşım Şadi Gümüştekin'den bir telefon aldım. Bana "Türkiye'nin güçlü sesisin. Bir şarkımız var, gel sen yorumla" dedi. Şarkı o kadar içime sindi ki, bir elbise gibi giydim. Gerçekten müthiş bir çalışma oldu ve farklı duygular hissettirdi. Her şey yolunda gitti, herkes bu işe gönlünü koydu. Bu yüzden emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title