Haberler

Eskişehir Narkotim Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor

Eskişehir Narkotim zehir tacirlerine geçit vermiyor Parklar, sokaklar, metruk binalar detaylı aramadan geçirildi Türkiye geneli yapılan uygulamada tüm ekipler çalışmalara katıldı Narkotiğin göz bebeği hassas burunlar şüpheli araçların tüm noktalarını aradıESKİŞEHİR - Eskişehir'de, Narkotik...

Eskişehir Narkotim zehir tacirlerine geçit vermiyor

Parklar, sokaklar, metruk binalar detaylı aramadan geçirildi

Türkiye geneli yapılan uygulamada tüm ekipler çalışmalara katıldı

Narkotiğin göz bebeği hassas burunlar şüpheli araçların tüm noktalarını aradı

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Türkiye genelinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında sabah, öğle ve akşam saatlerinde şok uygulamalar gerçekleşti. Yapılan 'Narko Park, Narko Metruk ve Narko İlçe' uygulamaları ile şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde çalışmalar yapan polis ekipleri, neredeyse iğne deliğine kadar kontrol etti.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, uyuşturucuyla mücadele kapsamında, Türkiye geneli uygulama başlatıldı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bu kapsamda çalışmalar gerçekleştirdi. Eskişehir'de yapılan uygulamalar sabah 08: 00-12: 00 arası Narko Park uygulaması ile başladı. Anıt, Satıroğlu, Işıklı, Muhtarlık, Esenli, 100. Yıl, Örme Köşe, Kuğulu, Değirmendere, Onurlu, Dedekorkut, Şehit Raif Öztürk, Şehit Uzman Kıdemli Çavuş Soner Dağ ve Cüneyt Arkın parklarında yapılan uygulamada, park içerisinde bulunan şahıslara üst araması yapıldı. Daha sonra şahısların kimlikleri alınarak Genel Bilgi Taraması kontrolü yapıldı. Öğlen 13: 30-18: 30 saatleri arasında ise, Narko Metruk ve Narko İlçe uygulamaları yapıldı. Bu saatler arasında polis ekipleri metruk binalar içerisinde çalışmalarda bulundu. Burada bulunan şahıslar yine üst aramasından geçirilerek kimlik kontrolü yapıldı. Aynı saatlerde, Narko İlçe uygulamasıyla da Eskişehir'in tüm ilçelerinde polis ekipleri, anayol ve sokaklarda kontroller gerçekleştirdi.

Lady araçları sıkı kontrolden geçirdi

Son olarak ekipler, akşam 20: 00 ile 00: 00 saatleri arasında kent merkezinde bulunan 10 uygulama bölgesinde 206 personelin katılımı ile il genelinde bulunan sokaklar üzerinde narkotik uygulaması gerçekleştirildi. Narkotik madde arama köpekleri ile desteklenen uygulamalarda araçlar durdurularak sıkı kontrolden geçirildi. Narkotik Şube Müdürlüğünün göz bebeklerinden biri olan uyuşturucu madde arama köpeği 'Lady' durdurulan araçları sıkı kontrolden geçirdi. Lady, keskin burnuyla durdurulan araçların; koltuk altları, torpido gözleri ve bagajları dahil olmak üzere tüm noktalarını taradı.

Öte yandan yapılan uygulamalara Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Narkotik Türkiye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title