Haberler

Eskişehir'de, 710 litre etil alkol ve 500 şişe kaçak içki ele geçirildi

Güncelleme:

ESKİŞEHİR'de, jandarma ekiplerince 3 ilçede düzenlenen operasyonda, 710 litre etil alkol ile 500 şişe kaçak içki ele geçirildi.

ESKİŞEHİR'de, jandarma ekiplerince 3 ilçede düzenlenen operasyonda, 710 litre etil alkol ile 500 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Eskişehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tepebaşı ilçesine bağlı Batıkent, Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir Mahallesi ile Alpu ilçesine bağlı Bozan Mahallesi'nde sahte alkol ve kaçak içki satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılık izniyle takibe alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerine baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda; 710 litre etil alkol, 2 ruhsatsız tabanca ve 173 şişe alkol yapımında kullanılan kitin yanı sıra 500 şişe kaçak içki ele geçirildi. Şüpheliler Y.Z., M.Z. ve S.A. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Soruşturma sürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Jandarma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title