Haberler

Eski Survivor yarışmacısı Evrim Keklik'ten elenen Nisa'ya gönderme

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta Survivor 2020'den elenen Evrim Keklik, yıldızı bir türlü barışmayan Nisa'nın elenmesinin ardından Twitter hesabından paylaşım yaparak "Her şey burada bitti toparlan gidiyorsun" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Berkan, Barış ve Nisa'nın eleme potasında olduğu yarışmada veda eden isim Nisa oldu. Eski yarışmacı Evrim Keklik ise yarışma boyunca neredeyse hep aynı takımda yer aldığı ancak yıldızının bir türlü barışmadığı Nisa'ya Twitter'dan gönderme yaptı.

"HER ŞEY BURADA BİTTİ"

Yarışmanın en başından beri Gönüllüler takımında birlikte olduğu ancak iyi anlaşamadığı Nisa'nın elendiğini gören Evrim Keklik, sessiz kalamadı. Twitter hesabından peş peşe paylaşım yapan Evrim, isim vermeden şunları yazdı: "Hadise ne demiş 'Her şey burada bitti toparlan gidiyorsun.' Biz Türkler nasıl diyoruz 'Bu işler parayla değil sırayla.'"

Eski yarışmacısı Evrim Keklik'ten elenen Nisa'ya gönderme

SIK SIK GERGİNLİK YAŞADILAR

Evrim, aynı takımda olduğu Nisa'nın dönem dönem morali bozulduğu için oyun oynamak istememesine tepki göstermiş ve ikili arasında elenmeden önce gerginlikler yaşanmıştı. Bir oyunda Nisa'ya karşı oyun kaybeden Evrim, sinirden gözyaşlarına boğulmuştu.

Eski yarışmacısı Evrim Keklik'ten elenen Nisa'ya gönderme

Eski yarışmacısı Evrim Keklik'ten elenen Nisa'ya gönderme

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (308)

Aysun taşçı:

Ah evrim ah. Yarın bir gün çocukların olup şu survivoru izlese inan tiksinir senden. Nasıl kötü bir kalp taşıyorsun. İnanamıyorum sana.

133
32
yanıtYanıtla
Evrime Laf yok:

ne alakası var lan asıl survivorda yaşayan oydu finali hakeden di ama sen kötü yorum yap anca onu biliyon sade

yanıt11
yanıt18
FB li kizzz:

Asıl kıskanç sizsiniz evrimi kimse cekemio türk halkımız gördü işte nisaya oy moy çıkmadı kurtulduk ondan

yanıt8
yanıt16
Nergiz:

Nisa çoktan gitse ıyi olurdu çirkin surat

50
96
yanıtYanıtla
NERGİZ:

İtiraf ediyorum nisay''ı inanılmaz kıskanıyorum, çünkü o çoook güzel ve masum. . . . zavallı ben. . . . eziğin tekiyim

yanıt19
yanıt8
Ayşe gulen:

Kalbi güzel nisanın keşke birazi sende olsaydi

yanıt21
yanıt6
hakan kaya:

senı cok mrk ettım kızın ne cırkınlıgını gordun

yanıt10
yanıt9
Sebahat:

Cok ayip evrim sende az yilan degilsin gittigine sevinenlerden biriyim??

yanıt23
yanıt3
Tülin Şişik:

Gerçekten evrim çok terbiyesiz nisayı aşırı derecede kıskandı çünkü nisa el üstündeydi

78
34
yanıtYanıtla
avn:

Nisanın bitmek tükenmek bilmeyen o bıktırıcı kaprislerini artık kimse çekmeyecek maalesef..! Bir seyirci olarak gördükçe çileden çıkıyordum...! Bunlar yarışmacı olsa ne olur., nerede o turabiler hilmi cemler muratlar nagihanlar semalar bunlar gibi yarışmacılar gelmedi daha ....

yanıt13
yanıt9
Tüm 308 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title