Haberler

Eski Milletvekili Yılmaz Kutlu'yla Bir Araya Geldi

Adıyaman Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı Adıyaman İl Temsilciliği tarafından organize edilen konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Adıyaman'a gelen Rize eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Şevki Yılmaz, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu ziyaret etti.

Adıyaman'a gelen 20. Dönem Refah Partisi Rize milletvekili ve Rize eski belediye başkanı Şevki Yılmaz, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Yılmaz, Adıyaman'a daha önce de geldiğini dile getirerek, "Türkiye Gençlik Vakfı Adıyaman İl Temsilciliği ve Adıyaman Belediyesinin davetlisi olarak bugün bir kez daha Adıyaman'a gelme fırsatı bulduk. Adıyaman gezimizde çerçevesinde daha önce Rektörümüzü ziyaret etmiştik, şimdi de başkanımızı ziyaret ettik. Güzel çalışmalarını gördük. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, "Siyasette ağabeyimiz ve rehberimiz olan Şevki Yılmaz ağabeyimizin ziyareti bizleri oldukça mutlu etmiştir. Hem bizim belediyecilik tecrübelerinden faydalanacağımız, hem de Adıyaman'daki gençlerimizin istifade edileceği bir konferans verecek olan Şevki Yılmaz ağabeyime ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ile Türkiye Gençlik Vakfı Adıyaman İl Temsilcisi Yunus Emre Pektaş da hazır bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Adıyaman Hüsrev Kutlu Şevki Yılmaz Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title