Haberler

Eski Manken Sertaç Boztepe Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bir süredir lenfoma ile mücadele eden manken Sertaç Boztepe bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Lenfoma ile mücadele eden eski manken Sertaç Boztepe'den üzücü haber geldi. Uzun süredir Fulya'daki özel bir hastanede tedavi gören Boztepe hayatını kaybetti.

ÜNLÜ İSİMLER DESTEK OLMUŞTU

Boztepe'nin arkadaşları hastalığından dolayı kendisine moral geceleri düzenliyordu. Bunlardan en sonuncu Kuruçeşme'deki bir mekanda yapılmıştı. Kenan İmirzalioğlu'ndan Pınar Atuğ'a, Şenol İpek'ten Engin Koç'a, Deniz Pulaş'tan Esin Moralıoğlu'na 100'e yakın eski manken, Boztepe için bir araya gelmişti.

90'LARIN GÖZDE MANKENLERİNDENDİ

İstanbul'da 22 Ekim 1973'te dünyaya gelen Sertaç Boztepe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat Eğitimi gördü. Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı. Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı. Son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Boztepe Magazin Haberler

500

Yorumlar (41)

HayatMobil-ANDROID:

Haktan geldik ona döneceğiz Allah imanla ölmeyi nasip etsin inşallah.

67
3
yanıtYanıtla
RecebMobil-IOS:

Akapelilerde ölecek birgün

13
35
yanıtYanıtla
doktormobilWeb@haberler.com:

Ben sertaci son donemlerinde takip ettim cok inancliydi Allah sevgisiyle doluydu ve namazlarini kiliyordu ins tertemiz sevdigine kavusur

44
1
yanıtYanıtla
YASIN YASLI:

KARDESIM DÜNYAYA GÜVENMEYECEKSIN ; DÜNYA HAYATINA ALDANMAYACAKSIN ;DÜNYA HAYATI BIR MEVSIM KADAR KISADIR. KULUN GERCEK VATANI EBEDI KALACAGI AHIRETTEKI YERIDIR . AKSAMA CIKTIGINDA SABAHA YOLCUYMUSSUN GIBI ; SABAHA CIKTIGINDA DA AKSAMA YOLCUYMUSSUN GIBI HAZIRLIKLI OLACAKSIN. . . .

45
0
yanıtYanıtla
müftü dede:

YOBAZ KIME DENIR, , , ? Yobaz diye, , öldükten sonra hesaba cekilecegine inanmayan kimselere denir, , müslümanlar ilericidirler, , cünkü ahiret ileridedir, geride degildir, , müslümanlar aslaaa yobaz degildirler, , konu kapanmistir, , ,

26
12
yanıtYanıtla
kader ışıkmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

33
0
yanıtYanıtla
cimbomlu kizmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin bigun hepimz olecez onemli olan yanimizda ne goturecgmz bol bol gunahmi yoksa tertemiz bi ahlak mi allah bizi ceneti gorenlerden eylesin insallah

29
1
yanıtYanıtla
sedaMobil-ANDROID:

off vücuda bak bittim ne varsa bu alman erkeklerde var kas vücut bizim türk erkekleri foss

1
29
yanıtYanıtla
Semih:

Allah ( c. c ) rahmet etsin.

28
1
yanıtYanıtla
LAZ HOCA:

ALLAH RAHMET EYLESİN

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title