Haberler

'Eski Hikaye'nin Yayın Tarihi Belli Oldu

Güncelleme:

Buğra Gülsoy ve Funda Eryiğit'in başrolleri paylaştığı ''Eski Hikaye'', farklı temasıyla 2 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de TRT 1'de başlayacak.

"Ben kaderimi kendim çizmek için buradayım. Ben kıyametim. Hesap sormak için yaşıyorum. Ben eski bir hikayenin intikamcısıyım."

TRT 1’in yeni yayın dönemindeki iddialı yapımlarından biri olan “Eski Hikaye”, seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Büyük bir dönüşümün eşiğindeki bu aşk ve intikam hikayesinin baş karakterleri Mete ve Türkan, Buğra Gülsoy ve Funda Eryiğit’in oyunculuklarıyla hayat buluyor.

“Eski Hikaye” bir suç ve intikam hikayesini merkeze almakla birlikte aynı zamanda ‘‘insan insanı iyileştirir’’ düsturuyla değişen hayatları ve tabii ki aşkı anlatacaktır.

Mete, çocuk yaşta hayattaki tek varlığı babasının bir cinayete kurban gitmesinin ardından intikam yemini etmiştir. “Eski Hikaye”, her ne kadar Mete’nin babasının intikamını almak üzere giriştiği uğraşın hikayesi gibi görünse de, aslında kahramanın geçirdiği değişimi anlatacaktır.

“Eski Hikaye”, “6 Mantı”, “Süper Dadı” ve “Kaba Kurgu” gibi TRT’deki başarılı yapımlarıyla tanınan ARC Film tarafından hazırlanıyor. Senaristi, “Mor Menekşeler” dizisinin senaristi olarak da tanıdığımız yazar Levent Cantek. “Evlerden Biri”, “Canan”, “Es-Es” gibi çeşitli dizilerin yönetmenliğini yapan Bahadır İnce ise “Eski Hikaye”nin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Dizinin yapımcısı Fatih Enes Ömeroğlu intikam, adalet ve cezalandırma kavramlarının sorgulandığı bir işe imza attıklarını, ana karakter Mete’nin, ‘‘Adalet, cezalandırma ile eş anlamlı mıdır ya da arasındaki fark nedir?’’ gibi sorularla bu farkı idrak etmesinin yani kısaca iyileşmesinin hikayesini anlatacaklarını belirtti: ‘’Sadece bu temanın bile ‘Eski Hikaye’yi daha önce seyrettiğimiz dizi filmlerden tamamıyla farklı bir kulvara sokacağını düşünüyoruz. İddialı bir önermemiz var ve bunun iddialı bir dizi için ilk şart olduğuna inanıyoruz.’’

Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Buğra Gülsoy, Funda Eryiğit, Murat Daltaban, Damla Debre, Tuğçe Kumral, Ali Barkın, Tayfun Erarslan, Sermet Yeşil, Osman Alkaş, Ferda Işıl, Songül Sevdik, Diren Polatoğulları, Mehmet Esen, Sedef Akalın, Sinan Demirer ve Uraz Kaygılaroğlu. “Eski Hikaye” 2 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’de TRT 1’de başlayacak.

Kaynak: Star / Magazin

Funda Eryiğit Buğra Gülsoy Eski Hikaye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title