Haberler

Eski Futbolculardan Fenerbahçe Takım Otobüsüne Yapılan Saldırıya Yorum

Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan ‘Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı’ kampanyasına destek için bir araya gelen Vedat İnceefe, Giray Bulak, Bülent Korkmaz ve Hami Mandıralı Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırı hakkında yorumda bulundu.

Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' kampanyasına destek için bir araya gelen Vedat İnceefe, Giray Bulak, Bülent Korkmaz ve Hami Mandıralı Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırı hakkında yorumda bulundu.

Üsküdar Belediyesi tarafından Suriyeli mülteci çocuklara ulaştırılmak üzere başlatılan 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' kampanyası devam ediyor. Kampanyaya eski milli futbolculardan Vedat İnceefe, Hami Mandıralı, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, Bülent Alkılıç ve Cüneyt Tanman'ın yanı sıra teknik direktör Giray Bulak'ta destek verdi. Vedat İnceefe, Giray Bulak, Bülent Korkmaz ve Hami Mandıralı oyuncak destek programı sonunda hafta sonu Çaykur Rize spor deplasmanı dönüşünde Fenerbahçe Takım Otobüsü'ne gerçekleştirilen saldırıyı yorumladı.

"OLAYIN AYDINLAMASI GEREKİYOR"

Teknik Direktör Giray Bulak, tüm Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Tabii ki kimsenin tasvip etmediği bir hadise bir olay. Sporun ve futbolun içerisinde olmaması gereken bir olaydır. Bana göre faillerinin en kısa sürede bulunup bu işin temizlenmesi lazım. Kimler tarafından yapıldığının bilinmesi lazım. Toplumda infial bir durum var bu bakımdan bunu en kısa sürede bulabilirsek en azından sporcuları ve kamuoyunu rahatlatabiliriz. Çünkü futbol dünyada büyük bir sektör endüstriyel bir hadise buna hiçbir zaman sekte vurulmasını insanlar istemezler. Bunun devam edebilmesi için mutlaka ve mutlaka ortaya çıkması ve aydınlanması lazım" dedi.

"BU İŞİN ARTIK KONUŞMADA KALMAMASI LAZIM"

Eski milli futbol Vedat İnceefe ise olay sonucu liglerin ertelenmesini istemediğini belirterek, "Bu ortamın fazla gerilmesini istemiyoruz. Artık herkesin taşın altına elini koymak mı derler, ne derler? Bunları yapması lazım artık iş konuşmada kalmamalı. Kulüpler Birliği'nden bugün sonuç ne çıkar bilmiyorum. Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum" diye konuştu.

"BU BENCE FUTBOL TERÖRÜ"

Profesyonel Futbolcular Derneği üyesi olduğunu belirten Bülent Korkmaz ise olayla ilgili kınama bildirisi yayınladıklarını söyleyerek, "Bu bence futbol ve spor terörü. Ben bunu futbola değil spora yapılan bir terör olarak görüyorum. Öncelikle Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diyorum. Yaralanan ağabeyimizde inşallah bir an önce iyileşir. Sözün bittiği yer mi desek başka bir şey mi desek bilmiyorum. Hiç hoş bir şey değil, tüm dünya bunu konuşuyor. Herhalde bir tek Afrika Milli Takımı'nda Togo'ya yapılmıştı. Allah'tan ölen olmadı. Faillerinin yakalanıp bir an önce ağır şekilde cezalandırılması lazım" dedi.

Korkmaz, Moussa Sow'un ailesinin Türkiye'yi terk ettiği yöndeki haberlerle ilgili soruya da, "Ben duyumlarla ilgili yorum yapmıyorum" diyerek liglerin 1 hafta ertelenmesi noktasında hiçbir sakınca görmediğini belirtti.

"YÖNETİCİLERİN DİKKATLİ KONUŞMALARI LAZIM"

Erteleme konusunda yorum yapmak istemediğini söyleyen Hami Mandıralı ise, "Kimse bu olaydan hoşnut değil. Kimsenin hoşnut olması da mümkün değil. Ben hep söylerim, bizi ve kulüpleri yöneten insanların televizyon ve yazılı medyada açıklama yaparken dikkatli konuşmaları lazım. Onların konuşmaları ve verdiği beyanatlar psikolojik olarak bu tip sonuçlar doğuruyor. Bunların olmaması için biraz daha eğitici olmamız lazım. Bilinçli beyanatlar vermemiz lazım" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Korkmaz Hami Mandıralı Vedat İnceefe Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title