Haberler

Telefonunu incelediği eski eşini bıçaklayarak ağır yaraladı

Güncelleme:

Konya'da boşandığı halde aynı evde yaşamaya devam ettiği eşini 3 yerinden bıçaklayıp ağır yaraladıktan sonra tutuklanan adam ifadesinde "Sabah uyandığımda telefonuna baktım, başkalarıyla mesajlarını ve resimlerini gördüm" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde boşandığı halde aynı evde yaşamaya devam ettiği Burcu T'yi (26) 3 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra tutuklanan Hakan Şeker'in (34) polisteki ifadesinde, "Eski eşimin evliyken ve boşandıktan sonra beni aldatmasına inanamadım. Bir anda kendimden geçmişim. Oğlumun 'baba yapma' dediğini hatırlıyorum. Kendime geldiğimde 112'yi aradım" dedi.

BIÇAKLAYARAK YARALADI

Geçen pazar günü öğle saatlerinde, İstasyon Mahallesi 30450 Sokak'ta bulunan apartmanda meydana gelen olayda, Hakan Şeker, boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı Burcu T. ile kendisini aldattığı gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışma sürerken Burcu T, alt katta yaşayan babasının evine gitti. Eski eşinin peşinden giden Şeker, Burcu T'yi 3 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

"BENİ ESKİ EŞİM BIÇAKLADI"

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, Hakan Şeker'i gözaltına aldı. Bilinci açık olan Burcu T. de polise, "Beni boşandığım eski eşim bıçakladı" dedi. Ambulansla önce Akşehir Devlet Hastanesi'ne götürülen ardından Konya'ya sevk edilen Burcu T, hayati tehlikeyi atlatamadı. Hakan Şeker ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Hakan Şeker poliste verdiği ifadesinde, aynı zamanda dayısının kızı olan Burcu T. ile 2010 yılında evlendiklerini 6 ve 8 yaşlarında iki çocukları olduğunu, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1 yıl önce ayrıldıklarını anlattı. Şeker ifadesinde, "Boşanmamıza rağmen eşim ve çocuklarımla birlikte aynı evde kalmaya devam ediyorduk. Ben evliyken eşimin beni aldattığını öğrendim. Ben boşanmamıza rağmen çocuklarımın annesi olduğu için kendisi ile uygun bir dille konuşarak neden böyle bir şey yaptığını sordum. O da bana şeytana uyduğunu, bir daha olmayacağını söyledi" dedi.

"TELEFONUNDA MESAJLARI GÖRDÜM"

Olay günü Burcu T'nin telefonunda başkalarıyla olan mesajlarını ve fotoğraflarını gördüğünü ileri süren Şeker, "Burcu çalıştığı işten ayrıldı. Bir gece önce Burcu, 'Tek başıma bir hayat kurmak istiyorum' dedi. Ben de ona gerekenleri söyledim ama beni dinlemedi. Sabah uyandığımda Burcu'nun telefonuna baktım, başkalarıyla mesajlarını ve resimlerini gördüm. Kahvaltıda eski kayınvalidem ve çocuklar da vardı. Burcu ile yine başkalarıyla görüşmesinde dolayı tartışmaya başladık. Kahvaltıdan sonra çocuklar dedelerine indi. Burcu da gitmek isteyince tartışarak evden çıkıp, birinci kattaki babasının evine gittik. Tartışırken bir anda kendimden geçmişim. Bir ara oğlumun 'Baba yapma' dediğini hatırlıyorum. Kendime geldiğimde eski eşimin yaralandığını görerek hemen 112'yi aradım. 112 görevlileri gelinceye kadar bir sıkıntı olabilir diye bekledim. Eski eşimin evliyken ve boşandıktan sonra beni aldatmasına inanamadım. Eski eşimi bıçakladığımı tam olarak hatırlamıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hakan Şeker Akşehir Konya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (96)

yeter yahu:

Antalya-Adana-Konya bir vukuatsız bir gününüz olmuyacakmı acaba artık yeter midemiz bulandı be

39
26
yanıtYanıtla
kes lan:

bi bitmediniz yeter yahu bi bitemediniz. sen nerelisin acaba marstan felan mı ?

yanıt9
yanıt7
yeter yoho:

senin memleketin çok mu temiz dingil. . .

yanıt16
yanıt7
asıl sana yeter..:

kendi memleketide daha kötüdür ama burda klavye başında namuslu oluyorlar. . . bakmayın böyle konuştuğuna;bu namuslu şey birazdan adult sayfalarda namuslu namuslu po. no izlemeye devam eder. . . bitmediler gitti. . bu arada vallahi ne antalya ne adana nede konyalıyım. . . ama her haberin altında böyle şehirler için konuşan andavalları görünce sinir oluyorum. . .

yanıt8
yanıt3
maho ağa:

Samsunu unutmuşsun

yanıt12
yanıt0
kımsesız yaşar:

işini yarım bırakmısın hata yapmışın umarımdısarıya cıkınca tamamlarsın böyle kadınların sonu toprak

18
25
yanıtYanıtla
TC li vatansever:

Değmeyecek kadın için 1 gün bile yatılmaz. Zaten kadın ne mal olduğunu belli etmiş ve hakettiği gibi milletin kucağında dolaşıyor da yaoacak tek şey çocuğunu alıp kadına da tekmeyi vurmak olur. Bunun gibileri ölünce kıymetli olur

yanıt17
yanıt3
Devedikeni:

Boşadığı kadınla yaşamaya devam ederek zina yapan adam, namus koruyuculuğuna soyunmuş ve kadını bıçaklamış. ''Tencere dibin kara. Seninki benden kara. '' misali. Ya da ''Dinime küfreden bari Müselman olsa'' deyimindeki gibi. Öldürmek ne demek. Zaten boşamışsın. Kadının üzerind ehiçbir yasal hakkın yok. İşine gelmiyorsa zaten gayr-i meşru olan bu beraberliği bitirirsin. Zinanın da cinayetin de ahiretteki cezası dehşet vericidir. Hapishanede ekmek elden su gölden yan gelip yatmaya benzemez.

yanıt1
yanıt0
samo:

devlet boaşanmalarda adama ceketini al çık derse bunun önüne geçemesiniz evi bırak çocuklarını ayda 2 kere gör nafakası kadın aldatsa bile yanına kar kalıyor ondan sonra cinayet

28
5
yanıtYanıtla
Devedikeni:

Kusurlu taraf boşanırken nafaka talep etse bile mahkeme vermez.

yanıt0
yanıt2
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title