Haberler

Cinnet geçiren kadın dehşet saçtı! Önce eşini vurdu, ardından intihar etti

Güncelleme:

Manisa'da boşanma aşamasında olduğu eşini vuran kadın dehşet saçtı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden talihsiz koca hastaneye kaldırılırken, cinnet geçiren kadın kendini 7. kattan atarak intihar etti.

Dün gece Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre Nevin D. (56), boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi Cengiz D.'yi (54) silahla vurdu.

3 KURŞUN İSABET ETTİ

Vücudunun çeşitli yerlerine 3 kurşun isabet eden Cengiz D. ağır yaralanarak yere yığıldı. Nevin D., eşini vurduktan sonra olay yerinden uzaklaşırken, ağır yaralanan Cengiz D. önce Akhisar Devlet Hastanesi'ne ardından Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cinnet geçiren kadın dehşet saçtı! Önce eşini vurdu, ardından intihar etti

7. KATTAN ATLADI

Eşini vurduktan sonra bir binanın 7. katından atlayan Nevin D. ise hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akhisar Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500

Yorumlar (17)

yoksuluk batağı:

YOKSULUK İŞSİZLİK almış başını gidiyor bütün ayleler huzursuz

8
15
yanıtYanıtla
TDK:

Ayle değil aile!

yanıt7
yanıt1
AYLA:

Evet bütün aylalar huzursuz

yanıt0
yanıt2
GERÇEKLER ACITIR:

Ne yoksulluğu ulan ukala.Bu aile yoksul bir aile değil.Asıl sebeb Îslamı değerlerden, ddrp,ahlâk ve aile değerlerimizden uzaklaşmaktandır.

yanıt8
yanıt2
AYNADAKÎ GERÇEK:

Ne yoksulluğu cahil.Yoksulluktan intihar edilseydi.Fakir yoksul ülkelerde insan kalmazdı. Sen fitne yapmadan önce Türkçe yazmayı öğren ve kendini geliştir.

yanıt2
yanıt0
NERMÎN:

Ayla lütfen huzursuzluk diyip şikayet etmeyin.Pazarda kaliteli,kullanışlı huzur veya mutluluk çubukları satılıyor.Alın ve mutlu olun.

yanıt0
yanıt0
Lan İsmail:

Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin güzel geçim versin. Çok üzüldüm. İnsan severek on yıllarca yastığa baş koyduğu hayat arkadaşını vurması sonra ağır bunalımdan sonra intihar etmesi çok kötü bir durum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

11
1
yanıtYanıtla
LİDER 21:

Manisa sözleşmesi hazırlayın.ist sözl yapan feminist zihniyet.

6
2
yanıtYanıtla
MEMOLİ:

TERSİ OLSAYDI ADAMA BURDA HAKARET YAĞDIRACAKLARDAN ÇIT YOK

5
2
yanıtYanıtla
Ali:

Bir erkek cinayeti daha ha pardon kadın cinayeti değildi kimse kafaya takmaz hatta haber sitesinde bile kıytırık bir köşede ufacık bir haber olur sadece

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title