Haberler

Eşinin evi terk etmesine dayanamayıp kendini astı

Güncelleme:

Antalya'da eşinin terk etmesi üzerine bunalıma girdiği iddia edilen Ahmet G., evde kendini asarak yaşamına son verdi.

Aksu ilçesi Fatih Mahallesi'nde saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda belediyede güvenlik görevlisi olarak çalışan Ahmet G.'nin, eşinin evi terk etmesi üzerine bunalıma girdiği iddia edildi.

KENDİNİ TAVANA ASTI

İçine kapandığı ve çevresiyle ilişkisini kestiği belirtilen Ahmet G., evinde kendisini tavana asarak yaşamına son verdi. Yakınları tarafından bulunan Ahmet G.'nin cenazesi, ihbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinden sonra otopsi için ambulansla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Fatih Mahallesi 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

23 EL AZİZ:

Ahmak gördüm ama bunun gibisi de az bulunur

0
23
yanıtYanıtla
Hakan:

Hicbirsey intihara sebeb degildir.Inanci zayif insanlar yapar bunu.Dünya bir imtihandir.Sabrin sonu selamettir.Sabretmessen felakettir.

6
11
yanıtYanıtla
cem:

intihar eden imamlar var onlar ne iş

yanıt6
yanıt1
SSA:

Büyük konuşmamak lazım kimsenın ınancını sorgulamakta senin haddin degil

yanıt10
yanıt2
ld:

malın onde gıdenısın

yanıt4
yanıt1
Güldan:

İmanı tam olarak yaşamamak ve bilmemekten

2
6
yanıtYanıtla
Muhammed ANADOLU:

23 el aziz! meseleyi çözdün senin gibilerden de çoook..

5
1
yanıtYanıtla
sonu kötü:

intihar eden isterse din alimi olsun . . ebedi cehennemdir.

4
2
yanıtYanıtla
insan olalım:

kimin cennetlik kimin cehemnemlik olduğunu sadece ALLAH bilir ve o karar verir insanları hor görmek ayıplamak dışlamak da günahdır arkadaşım

yanıt4
yanıt0
Egemen:

Nerden biliyorsun vahiymi geliyor sana

yanıt2
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title