Haberler

Kendisini aldattığını iddia ettiği karısını diri diri yaktı! Cani koca bir daha gün yüzü göremeyecek

Güncelleme:

Diyarbakır Ergani'de, geçen yıl kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Güllü Yılmaz'ın üzerine benzin döküp yakarak öldüren Can Yılmaz, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanıyordu. Mahkeme gerekçeli kararı açıkladı. Karısına dehşeti yaşatan Can Yılmaz'ı cinayeti canavarca hisle işlediğine hükmedildi. Öte yandan eşinin kendisini başka bir erkekle aldattığı iddiasını destekleyecek hiçbir delil bulunmadığı ve haksız tahrik indirimine yer olmadığı kaydedildi.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde geçen yıl, tartıştığı eşi Güllü Yılmaz'ı üzerine benzin döktükten sonra çakmakla tutuşturup diri diri yakarak öldüren Can Yılmaz'a (33) indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası veren mahkeme, gerekçeli kararını açıkladı.

EŞİNİN ŞİDDETİNDEN KAÇIP SIĞINMA EVİNE YERLEŞTİ

Sabah'ın haberine göre kararda, Güllü Yılmaz'ın aile bütçesine katkıda bulunmak için çalıştığı buna rağmen işsiz olan kocasının kıskançlık krizine girip eşinin kendisini aldattığını düşündüğü ve sürekli tartıştıkları, gördüğü şiddete dayanamayan kadının Kadın Sığınma Evine yerleştiği anlatıldı.

Mahkeme, sanık kocanın eşini bir şekilde ikna ederek eve dönmesini sağladığı, ancak kısa süre sonra yeniden şiddet uygulamaya başladığı kaydedilen kararda, Güllü Yılmaz'ın evde vücudunun alev almasıyla can havliyle kendini kurtarabilmek için pencereden attığı belirtildi.

''ÇOCUKLARIM SİZE EMANET''

Otopsi raporuna göre Güllü Yılmaz'ın vücudunun yüzde 60'ındaki 2 ve 3. derece yanık nedeniyle öldüğü kaydedildi. Ölmeden önce bilinci açık olan Güllü'nün polislere son sözünün ise, "Kocam üzerime benzin döküp yaktı, çocuklarım çok küçük onlar size emanet" dediğine dikkat çekildi.

''CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRME''

Mahkeme, Yargıtay'ın emsal kararları da nazara alındığında, kişinin yakılarak veya uyurken kızgın yağ dökülerek ya da vücudunun parçalanarak öldürülmesinin "canavarca hisle öldürme" suçuna emsal gösterilebileceğine işaret etti.

Sanık Can Yılmaz'ın resmi nikâhlı eşini vahşice, acı çektirerek veya eziyet ederek canavarca hisle öldürdüğü suçunun kanuni unsurlarla oluştuğunun toplanan delillerle sabit olduğu ifade edildi.

ALDATMAYA İLİŞKİN DELİL BULUNAMADI

Eşinin kendisini başka bir erkekle aldattığı iddiasını destekleyecek hiçbir delil bulunmadığı ve haksız tahrik indirimine yer olmadığı kaydedildi. Gerekçeli kararda, sanık hakkında iyi hal indiriminin de uygulanamayacağına işaret edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Ozzy Bjk:

Erkek yapınca cani oluyor kadın yapınca neden sıradan bir haber gibi yayın yapılıyor? Hani nerede eşitlik.

26
48
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Erkekte yapsa,kadında yapsa böyle bir olay, affedilmeyecek bir caniliktir,barbarlıktır, vahşettir. Ayrıca aile içindeki şiddeti uygulayanların yüzde 95'ı erkeklerdir. Bu konuda onurlu ve dürüst olmak lazımdır.

yanıt44
yanıt11
HAKAN ARSLANOĞLU:

Eskiden filmlerde Aile nasıl mutlu olur, nasıl huzur dolu yaşanılır onlar anlatılıyordu. Bugünkü dizilerde aileler nasıl ayrı yaşar, erkek evinde mutsuzsa karısını nasıl aldatır, nasıl yasak aşk yaşanır, yasak aşktan doğan çocuk olduğunda yasak aşkın meyvesi nasıl saklanır bunlar anlatılıyor.

65
1
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

cinayet tasvip edilen bişey değil. aldatan eşi boşayın gitsin , elinizi kana bulamayın. aldatma da illa yatmak değildir onu söyliyim. gönül ilişkisi, flörtleşmek de ahlaksızlığın dibidir. kardeşim kadın ya da erkek evliyseniz, başkalarıyla cıvımayın, eşinizi tahrik etmeyin... insanın doğasında var kıskanmak. yemeyin bu haltı. insan cilveleşmeyi vs. eşiyle yapar. eğer evlendiğim halde elin adamıyla/ karısıyla aşna fişne yaparım diyorsun tühhh suratınıza. evlenmeyim kardeşim o zaman.

53
7
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Sağolasın kardeşim, konuyu net şekilde ifade etmişsin.Însan, kadın veya erkek sorumlu bir varlıktır.Ahlâklı, sadakatli ve Onurlu bir şekilde yaşamak zorundadır.Bu mecburi bir sorumluluktur.

yanıt4
yanıt0
Murat yılmaz :

Çok mu zordu ayrılmak ? Öldürmek nedir ? Madem ki şüphelerin var boşa gitsin. Cocuklarını hiç mi düşünmedin.. Olan kadına ve cocuklara oldu.. Allah rahmet eylesin

39
2
yanıtYanıtla
corci:

Cezaevlerinde beslenecek bu tosun

21
0
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

Secimlere bir af getirilir 2 senede cıkar 24 yıl ceza hemde ağır ceza alan adam 2 yıl sonra cıkmıştı 3 karısını öldürüm cezaevinden cıkan adam kader mahkumuyum diyerek 4. kez evlnemek icin izdivaca katılmıştı buda c9ıkar merak etmeyin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title