Haberler

Eser Yenenler, ilk kez zayıf olduğu dönemlerden fotoğrafını paylaştı, görenler tanımakta güçlük çekti

Güncelleme:

Oyuncu Eser Yenenler, aldığı kilolar sağlığını etkilemeye başlayınca diyete girmeye karar verdi. 90 gün sürecek bir diyet ve spor programına başlayan ünlü isim, bu süreçte nasıl bir yol izleyeceğini de YouTube kanalında yayınladığı video ile takipçileriyle paylaştı.

"DİYETTE KENDİMİ TUTAMADIĞIM OLUYOR"

Diyete 137 kiloyla başlayan ve hedefinin 110 olduğunu belirten Yenenler, "Geçen hafta 3,5 kilo verince biraz şımardım. Bu hafta da iyi bir rakam geleceğini düşünüyorum. Kendimi tutamadığım dönemler oluyor. Yaşadığım acı şeyler diyete devam etmem gerektiğini gösteriyor" dedi.

Eser Yenenler, ilk kez zayıf olduğu dönemlerden fotoğrafını paylaştı, görenler tanımakta güçlük çekti3 haftada 8 kilo veren Yenenler, şimdilerde 129 kilo.

"OĞLUMLA OYUN OYNAYAMAYINCA ZAYIFLAMAYA KARAR VERDİM"

Oğlu ve eşiyle evde yaşadıkları bir olaydan bahseden Yenenler, "Berfu oğlumuz Kuzey'i kucağına aldı ve yerde duran topa vurmaya başladı. Kuzey de inanılmaz eğlendi bu durumdan. Ben de kendi kendime 'oğlumuz futbolu, ilk top sürüşünü babasından görmeli' dedim. Kuzey'i kucağıma aldım. Topa vurdum, oraya yetişemedim. Aynı anda çocuğu tutamadım, topa koşarken yarıda kaldım falan Kuzey de bu durumdan pek memnun kalmadı. O olaydan sonra tekrar diyet yapmaya motive oldum" diye konuştu.

EN ZAYIF HALİNİ PAYLAŞTI

Yıllar önce de bunu başarabildiğini söyleyen Eser, o döneme ait pozunu paylaştı ve "Bu zamana kadar hiçbir yerde görmediğiniz, şok olacağınız en zayıf halim sizinle şu an paylaşıyorum. Tipim çok iyi değil ama ben de bir dönem zayıftım. Ergenlik dönemime denk geliyor" dedi.

Eser Yenenler, ilk kez zayıf olduğu dönemlerden fotoğrafını paylaştı, görenler tanımakta güçlük çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Haberler

500

Yorumlar (39)

Baran:

Bu şahıs kimdir. Sıfatı nedir. Haber değeri nedir ki sürekli haberi ya da reklamı yapılır. Hiçbir sıfatı olmayan, ülkeye hiçbir katkısı olmayan bir şahsın kilosundan bize ne.

45
2
yanıtYanıtla
Murat:

Para veriyorlar gazeteye. Haberi yapilsin diye

yanıt11
yanıt0
CAN:

KENDİNİ SANATÇI SANAN YÜRÜYEN FİL

40
4
yanıtYanıtla
sadece insan:

ne olursa olsun sevilecek bir insan olmadığını düşünsen de hakaret etme, günah. .

yanıt3
yanıt0
a.k.:

Dikkat et bir gün o dediğin hayvanın hastalığına yakalanabilirsin kendini insan sanan şahıs.

yanıt2
yanıt4
AYŞE KURT:

BU ADAMDA BİR YETENEK VAR DA BEN Mİ GÖREMİYORUM ACABA KİM BU YAA NE YAPIYOR. HİÇ GÜLESİM GELMİYOR HİÇ HAZ ETMİYORUM. NE TİP SANATÇI BUNLAR SANATÇI DEDİĞİN HANGİ BRANŞTAN OLURSA OLSUN ESTETİK OLANDIR.

34
2
yanıtYanıtla
..........:

GEREKSİZ HABER

34
0
yanıtYanıtla
Buh:

Shrek rolü için biçilmiş kaftan.

19
1
yanıtYanıtla
Yorum:

100 de 1000 KATILIYORUM !!!! AY ÇOOOK YAŞA ÇOK GÜLDÜRDÜN:):):):)

yanıt1
yanıt0
asd:

yemiş yemiş şimdi sıçıyor.

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title