Haberler

Taksinin çarptığı çocuk, metrelerce öteye savruldu! Feci kaza saniye saniye kamerada

Güncelleme:

Esenyurt'ta taksiden inip yolun karşısına doğru koşan çocuğa, o esnada yoldan geçmekte olan bir başka taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce öteye savrulan çocuk, kazadan yara almadan kurtulurken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul Esenyurt'ta Mehterçeşme Mahallesi 2013. Sokak'ta meydana gelen kazada, yol kenarında taksiden indikten sonra koşarak yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa, o sırada karşı yönden gelen taksi çarptı.

KAZANIN ETKİSİYLE METRELERCE ÖTEYE SAVRULDU

Çarpmanın etkisiyle çocuk metrelerce öteye savrulurken, kazaya karışan taksideki yolcular ve çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Çocuk, kazayı yara almadan atlattı.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan yaşanan kaza, çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, taksinin koşarak karşıya geçmek isteyen çocuğa çarptığı görülüyor. Kazayı gören Kenan Çelikay, ''Oturuyordum. Sokaktan bir ses geldi. Çocuk taksiden inmiş. Diğer taraftan gelen taksi çocuğa vurdu. Çocuk yere düştü. Herkes yardıma koştu. Çocuğun hatasıydı. Taksinin önüne atladı'' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title