Haberler

7 yaşındaki Emir'i hayattan koparan kaza anı kamerada!

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen trafik kazasında minibüsün altında kalan 7 yaşındaki Emir Gülen hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt'ta sokağa dönüş yapan minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Çarpan minibüsün sürücüsü tarafından hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 15.45 sıralarında İncirtepe Mahallesi 245.Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 YP 4276 plakalı minibüsü sürücüsü Sinan E., sokağa girip sağa dönerken çocuğu fark etmedi. Minibüsün çarptığı 7 yaşındaki Emir Gülen ağır yaralandı.

İLK MÜDAHALE ÖZEL HASTANEDE YAPILDI

Minibüs sürücüsü Sinan E., ağır yaralanan çocuğu hemen yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Emir Gülen, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak üzere yola çıkarıldı. Yolda durumunun daha da ağırlaşması üzerine hemen yakındaki bir başka özel hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan küçük emir hayatını kaybetti. Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatırken minibüs sürücüsü sinan E. gözaltına alındı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, park halindeki minibüsün geri geri gittiği, ardından dönerek sokağa döndüğü ve o sırada yolda duran çocuğa minibüsün çarptığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt DHA Haberler

500

Yorumlar (62)

ADINI YAZ Y:

Benim anlamadığım işlek bir yolda çocukların işi ne çocukların oynama alanı çocuk parkı yada evinde yada anne ve babanın dikkat etmesi yoldayken elini tutması .

28
1
yanıtYanıtla
Öyle:

O kadar haklısın ki yadıklarında gerçekten normal olan şey senin söylediğin ama maalesef bu şehir normal değil, anne baba evde değil geçim için çalışıyor olabilir. Park olmayabilir. Burası İstanbul park yok evin tüm halkı çalışıyor. Maalesef bu şehir böyle işte bir tek yeşil alan yok geçim zor ne diyebilirizki sonuç olarak el birliği ile bu hale getirdik ülkeyi

yanıt2
yanıt3
ADINI YAZ Y:

ÖYLE. . . Sizde haklısınız hayat şartları zor olabilir ama eğer aile çalışmak zorundaysa çocuklarını güvenli bir aileye bırakmalı . . biz yorumcular ne yorum yapsakta olan rahmetli çocuğa oldu ALLAH ailesine bol sabırlar versin . . .

yanıt2
yanıt0
demir ezen:

bu kucuk cocugu sokaga salan , sahipsiz birakan zihniyet icin ibretlik bir ders . . . cocugu dogurmak degil sahip cıkmak . . .

22
2
yanıtYanıtla
Nesrin:

Herşey bir anlık seninde başına gelmeyince anlayamazsın inşallah Allah sanada ibretlik bir ders versin sonra birdaha bilip bilmeden yorum yapmazsın

yanıt0
yanıt0
ADALET:

Sokağa çıkma yasağı var en büyük ceza ailesine verilmeli

20
4
yanıtYanıtla
tr44:

ŞÖFÖRÜN İHMALİDE VAR YOLA BAKMADAN SOKAGAMI GİRİYORSUN HAPİS CEZASI VERİLMELİ. .

4
18
yanıtYanıtla
N:

Nesrin acaba aileden birimizin

yanıt0
yanıt0
TR66:

çocuk görüyorsan çömelmiş ve görüş açısında değildi suçlu ailesi tamamen sahip çıkması gerekirdi

yanıt5
yanıt1
Nesrin:

Bence de verilmeli zaten görüntüler herşeyi anlatıyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title