Haberler

Genç kız rezidansın 18. katından aşağı atladı! Kan donduran anlar kamerada

Güncelleme:

Esenyurt'ta bunalımda olduğu iddia edilen 22 yaşındaki genç kız oturduğu rezidansta 18. kattan atlayarak ağır yaralandı. Genç kızın düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İddiaya göre, Gülnur E. (22) 18'nci katta bulunan rezidanstaki evlerinin camından aşağıya atladı. Bir aracın üzerine düşen Gülnur E. ağır yaralandı. Yaşanan olay sonrası ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans olay yerine sevk edildi. E'nin olay sonrası ambulans ile hastaneye kaldırılırken durumunun kritik olduğu öğrenildi.

SEVGİLİSİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen genç kızın ailesi ise sinir krizi geçirdi. Gülnur E'nin erkek arkadaşı olduğu söylenilen kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Gülnur E'nin yere düştüğü anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Genç kızın düştükten sonra yanına bir erkek şahsın geldiği görüldü. Polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (146)

Topuz:

Vay gençlik vay...rezidans ,arkadaş, özgür yaşam.... batının yıllar once yaşadığı buhran...yani şımarma, görgüsüzlük,ahlaksızlık...kendine sorsan özgürlük...uç özgür özgür ...

65
37
yanıtYanıtla
katar:

tabi canım huzur islam ülkelerinde bak herkes nasılda bir islam ülkesine kapak atsamda orda yaşasam diye koşuşturuyor. Şeyh lerimizin kız cocuklarına sevgisi insanın gözünü yaşartıyor değilmi? aaa pardon tabi gerçek islam bu değildi di mi ?

yanıt31
yanıt33
Sevdiceğum:

Ne olacaktı anasının babasının istediği biriyle görücü usülü mü evlenecekti. Arkadaşa neden bu kadar düşmansınız kendiniz yapamadınız diye mi? Her arkadaşı olan kız kötü şeyler yaşamadığı gibi, görücü usulü her evlenen evlilikte mutluluk vardır diye de bişey yok. Özgürlük de Arabistan da İran da zerre kadar yok. Oradaki insanlar da çok mutlu huzurlular (!) dimi.

yanıt0
yanıt0
Zeynep sayim:

Ya sen nasıl bi insansın baslarım senın görgüne kadım ölmüs be bi allah rahmet eylesin dıyıp Fatiha okumak varken gece kondunun catısından atlasaydı o zaman yargılamıcakmıydınn yazıklar olsun

yanıt7
yanıt0
le.:

Bi bitmediniz

yanıt3
yanıt0
Sel:

22 yaşındaki genç bir kadın, 18. kattan düşüp ağır yaralandı hayati riski var. Belki intihar belki cinayet kimse bilemez. Ama belliki siz şımarık ahlaksız görgüsüz(!) diyerek çoktan bilinmezi bilip, görülmezi görüp kararınızı vermişsiniz.(!)

yanıt2
yanıt2
Ensari:

Islâm ülkelerine bak ne haldeymiş. Islâm ülkesi mı

yanıt1
yanıt2
Seda:

Bilip bilmeden konuşmak yargılamak ne kolay dimi.. topuz sen kimsin.. kimse demesin benim başıma gelmez benim evladıma olmaz benim kardeşim yeğenim olmaz demesin.. ortam çok bozuk. Ne olduğunu bilemeyiz bizim yazacağımız tek kelime annesine babasına Rabbım sabir versin kizadaAllah rahmet eylesin. Ruhuna fatiha..

yanıt0
yanıt0
Muhammed:

Tamamıyla islama uzak;gayrı meşru ilişki bu sonucu doğuruyor malesef...

33
45
yanıtYanıtla
fd:

islami evlilikte merak etme daha trajik sonlar oluyor

yanıt12
yanıt23
Tüm 146 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title